Sayfa 763/2351 İlkİlk ... 26366371375376176276376476577381386312631763 ... SonSon
Arama sonucu : 18804 madde; 6,097 - 6,104 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. lt col temmuz
    @temmuz1919
    ·
    7d
    Türkiye

Tüm bankalar MIR ödeme sisteminden çıktı.
    Tüm bankalar derken kaç bankadan bahsediyorsunuz acaba? Ayrıca, bu sistemden çıkan bankaların Rusya'da alt yapıları var, biliyorsunuz, Türk bankaları olduğu için değil, Rus bankaları olduğu için MİR sisteminden çıkıyorlar.
    Rusya tarafında olmanın tam sırası. Zor zamanda kazanacak olanın yanında olmak, gelecekte çok ciddi kazanım elde etmek demektir.
    @erefefik

2. Abdullah Çiftçi
    @abdullahciftcib
    ·
    1 sa
    BM raporu: Büyük tarım ve gıda firmaları bitkisel ete geçmezse 150 milyar dolar değer kaybedecekler

Anlamı?
    @erefefik

3. Putin: “Bazı Nato ülkeleri , Rusya’yı nükleer silahla tehdit etmektedir. Şunu bilmeliler, biz de aynı güce sahibiz, ayrıca daha modern donanımla.”
    @erefefik

4. Odatv Kartal Anadolu Adliyesi'nden bildiriyor..

📍Polisler İmamoğlu'nun mahkemeye başka bir kapıdan gireceğini, hakimin talimatının bu şekilde olduğunu söyledi.

📍 İmamoğlu'nun Avukatı Gökhan Günaydın, buna itiraz ederek mahkemeye normal kapıdan gireceklerini belirtti.
    @erefefik

5. Deli Çavuş
    @delicavus_nth_
    Vasiyetname;
    1-*Bizim gibi insanlara ölüm gelebilir. Nereden geldiği de belli olmaz. Buna hazırlıklıyım ve bunu da yadırgamam.
    Mal varlığım kalmadı, kimseye bırakamam bu yüzden. Bana birşey olursa bu söylediklerimi kamuoyuna emanet ediyorum ve devrediyorum.
    2-*Bizim arkadaşlarımız soysuz değildir. Soysuz olanlar bellidir. Toplumun mal varlığına göz dikenler, uyuşturucu baronlarıyla iş tutanlar, suçlulara imtiyazlar sağlayanlar soysuzdur.

3-Yine söylüyorum.Sandık namustur.AK Parti iktidarının sizi seçime kadar sokağa çekme oyununa prim vermeyin. Ancak oy işlemleri tamamlanıncaya kadar da eve dönmeyin ve bir hileye izin vermeyin. Sizi korkutmalarına,korku imparatorluğu üzerinen sizi teslim almalarına izin vermeyin.

Deli Çavuş
    @delicavus_nth_
    4-*Başıma birşey gelmezse seçime 2 ay kala söz verdiğim gibi bilgileri toplumla buluşturacağım.”
    - REİS SEDAT PEKER
    @erefefik

6. Biden: Başka bir ülkenin topraklarını güç kullanarak ele geçiremezsiniz.
    Ukrayna diye bir ülke yok. Rusya,Polonya,Macaristan,Romanya,Beyaz Rusya topraklarından bir ülke yapılmış. Bu dünyada Rus toprağına çökemezsiniz. Putin atılabilecek geri adımı attı. Sadece Rus topraklarını ve Kırım'ı istiyor.
    Çözüm; Katolik- Ortodoks diye Ukrayna'nın bölünmesidir.
    Artık bundan daha geri atılacak adım yok.
    Ama atılacak 7000 nükleer füze var.
    @erefefik

7. Yazeteci
    @yazeteci
    17 yaşındaki Safiye Ayla Mustafa Kemal’le 2 gece geçirdikten sonra Atatürk kendisini İsmet İnönüye gönderiyor. Bir gece de onunla birlikte geçirdikten sonra da Atatürk onu bir daha aramıyor. Başka bir kadına geçiyor.

Safiye Aylanın anıları, İstanbul
    @erefefik

8. 🇹🇷Yüksel Hoş (PhD)
    @yukselhos
    ·
    18 Eyl
    📍130 bininci takipçime Selanik'te Aya Triada (Bahçe çiftlik) yolu üzerindeki Alatini konağının şu sol üst odasını 20/365 devremülk olarak hediye edeceğim. (Kalanı benimdir.) Şehir kurtarıldıktan sonra bu twitin çıktısını alıp geliyorsunuz. E hadi bu iyiliğimi de unutmayın.
    @erefefik

Sayfa 763/2351 İlkİlk ... 26366371375376176276376476577381386312631763 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •