Sayfa 763/981 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 6,097 - 6,104 arası.

Konu: Viop LVIII

adam hala din iman diyo la.

yüzsüz pişkin ) ne b.ok işin var viopta ozaman tırbo.

gelir gelmez içinde tutmuş tutmuş ego tatmini.

ne zavallı bi beyinin var yahu..

git önce kendi gerçek dinini öğren..

buharinin hadislerini yalanladın kaçkere. münafık diyince kızmaca yok din sana ait değil gülüm

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Alkolu çok kullanırsan o beyin PELTE OLUR..JÖLE GİBİ olur..

sonra bu lavuk gelir: ÇÜRÜMÜŞ ETTEN KURTÇUK OLUŞMASINI,yoktan canlı üredi olarak görür..(ORTAOKUL FEN BİLGİSİ deneyi)

Suç MEB de..Bu zatları okutmak yerine GÜNEYDOĞU sınırında kaçakçıların mayınlar için öncü kuvvet olarak gördüğü KATIRLAR yerine kullanacaksın.

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Gören de anayasal suş sanacak..Bu dediklerin TCK kapsamına soktuğun,o sözler burada VAKAİ AİDYEDİR(günlük olagan)

Mesela burada LEŞ TAYFA-GÖBEĞİNİ KAŞIYAN CAHİL KESİM,MAKARNACILAR-SİYASAL İSLAM DİYEREK(ortam uygun olmadığından müslümanlara saldırma)...gibi her gün onlarca kez işlenen ANAYASAL SUÇLARA(!) bir lafın oldu mu?

TCK yı bilirim ve pek çok yerde yazarım: hakaret ile ağır eleştiri arasındaki farkı bildiğimden ,sosyal cenahta çokta mesajım olmasına ragmen en ufak bir hukuki süreç ile karşılaşmadım..

Dediğin TAMAMEN DOĞRU OLSA BİLE(öyle bir şey yok),OTORİTEDEN YANA-RÜZGARI ARKANA ALARAK konuşmak...Söz HAKKINI KULLANAMAYACAK birisine bir taşta senin atman....O dillere pelesenk ettiğiniz ETİK kuralların neresinde var?
    Yahu sanki mahpusluk geçirmiş o süreçte de işkenceye uğramışsın gibi...
    "Yok söz hakkını kullanamayacak", "yok taş atmak...",
    "Yok otoriteden yana olmak",
    "Yok rüzgarı arkana almak",

Sen aşırı duygusallaşmış, forum ve forumda yazılanlarla, kendi yazdıklarını aşırı ciddiye almaya başlamışsın kanımca. Biraz sakinleşmeni öneririm.

Ben gereksiz polemik yaratmamak için, içeriğini bile alıntılamadan fikrimi söyledim geride arkadaş.
    Yazdıklarını götür bir hukukçuya göster bakalım. Sen anlamasan da hayırlı bir aksiyondu yazdığının silinmesi.

Otorite kimdir? Forum yönetimi mi?
    Rüzgar nedir? Diğerlerinin fikirleri mi?

Kendinden olmayanı ötekileştirmeye o kadar alışmışsın ki, senin gibi düşünmeyen herkesin beraber davrandığı, birlik olduğunu düşünecek kadar paranoya oluşmuş.

İyiliğine yazdığımı anlayamayacak kadar kopmuşsun gerçeklikten.

Haaa gönderimdeki bir diğer husus: Kerestenin biri özelden alenen küfür etti. Yalan mı? Kendisine sor, aranız iyi.

EK: "Mesela burada LEŞ TAYFA-GÖBEĞİNİ KAŞIYAN CAHİL KESİM,MAKARNACILAR-SİYASAL İSLAM DİYEREK(ortam uygun olmadığından müslümanlara saldırma)...gibi her gün onlarca kez işlenen ANAYASAL SUÇLARA(!) bir lafın oldu mu?"

Demişsin.
    Bana ne arkadaş. Ben buranın otoritesi değilim, kimsenin ağası-paşası değilim.
    Bunu yapmaya kalksam senin de yaptığın gibi herkesle kavga ediyor olurdum.

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    İŞİN GARİBİ,bu forumda sürekli uzlaşamadığımız,hatta maksadını aşan cümleler sarf ettiğimiz forumdaşlar,en azından kenarda beklerken ve olaya NÖTR yaklaşmışken...

Durumdan vazife çıkaran -forumda aktif olmayan 1-2 elemanın atağa geçmesi..

İçinizde kalmasın eğer katılmadığınız veya itiraz etmeniz gereken bir yorumum varsa,anında itiraz edin.Tartışalım-konuşalım..
    Dönmene sevindim abka
    Son düşüş net şekilde tahmin etmiştin
    Herkesi okumak görüşleri dikkate almak faydalıdır
    Senden ricam iktidarın yaptığı hatalar insanları çok geriyor mutsuz ediyor
    Objektif görmek lazım
    Diğer arkadaşlar da inatlaşmayi bırakın artık
    Burda yazılan çizilen biyere kadar profoylerle herkes yüzleşiyor akşamları
    Hayatımda insanların bu kdr mutsuz gergin olduğu bir dönem görmedim haliyle buraya da yansıyor
    Mesela dün birsey daha duydum
    Bu bofa robotunun karşısına çıkarılan bir kurumun robotu kisitlandirilmis o yüzden 3 aydır öldüresiye cirit atıyor piyasada
    Kim ne amacla bu kuruma bu ayrıcalıkları tanıyor anlamak mümkün degil

keşke burada da herkes istediğini söyleyip ,yazabilse..
    yasak olmasa..

yok kanun, yok dinin bilmemne ayetince, yasaklanmasa, karşıdakini tehdit etmese..

bir gün olabilr mi??

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Gelelim endekse...JAPONYADAKİ BB istifası ne anlama geliyor,bilmiyorum.

Ama BIST100 bence SIRAT KÖPRÜSÜNDE...Umarım buradan döneriz..Yoksa 97.000 bir daha denenirse bu sefer tutmaz...ve direk 9200 de kendimizi buluruz.

Ama şu var...9700 o kadar önemli ki..Tüm stoplosslar orada..Yani herif eger kıracaksa bir sabah GAPLE kırmalı ve kimseye stoploss imkanı vermemelidir.
    Son düzenleme : ABKA; 18-08-2024 saat: 12:50.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Çok güldüm..Umarım biz de kuyudan çıkarız..

https://x.com/i/status/1824511586461274560

8. Foreks Haber
    @ForeksTurkey
    ·
    44d
    @ForeksTurkey
    adlı kişiye yanıt olarak
    İş Bankası KAP Açıklaması: SPK nezdindeki kısmi bölünme başvurumuz, yasal süresi içinde (31 Ağustos 2024 tarihine kadar) sonuçlandırılabilme imkânı kalmadığından, başvuruda kullanılacak finansal tabloların güncellenme gereği nedeniyle işlemden kaldırılmıştır

el turco bu haber seni ilgilendirir.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Sayfa 763/981 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •