-
-
Sorensen ve Dalgleish, koronanın mutasyona uğramamasının insanlarca tasarlandığının göstergesi olduğunu savunmuşlardı haziranda. Şimdi şu haber düştü ekranlara: "Hollanda, İngiltere'de yeni tip koronanın daha hızlı yayıldığı belirtilen mutasyonunun tespit edilmesinin ardından bu ülkeye uçuşları 1 Ocak 2021'e kadar durdurdu." https://www.bloomberght.com/hollanda...akladi-2271090
-
Bence Trump'u koltuktan eden yegane etmen, bir sene boyunca koronaya "Çin virüsü" demesi oldu. Çin de ABD'yi suçladı virüs konusunda. Bizim çocukken yaptığımız gibi: "O yaptı, şu yaptı!"
-
Gerçek bir lider korona konusunda ama, fakat demeden çalışmalıydı...Cinsel taciz şikayetiyle gelen birinin tüm sözlerini doğru kabul edip taciz soruşturmasına başlamak gibi. Biden de korona konusunda gevşek davranırsa gider. Sağlık bu, can bu. Öyle siyasetle, hitapla, iknayla işler yürümez.
Son düzenleme : TEK; 20-12-2020 saat: 20:49.
-
Tüm dünyada koronadan kaç can öldü bilmiyorum, geçen ay bir milyon yüz bindi. Kayıtlı olanlar bunlar.
-
İnsanların sadece canları değil malı, parası, ticareti, özel hayatları, eğitimleri, her şeyleri donmuş durumda. Dünyanın en mühim meselesi korona diye bağırıyorum burada bir senedir.
-
(Forumda Bağırmak)
- Abi burada korona diye bağırıyorsun da kimse yok ki!
- Safım belli olsun.
-
Geçenlerde yolda bir arkadaşla karşılaştım, arkadaşın yanında üniversiteye hazırlanan kızı. Arkadaş kızını işaret edip, "Ben bunlara acıyorum, ne kadar talihsizlik varsa bunlara denk geldi..." diye başladı anlatmaya, arkadaşın yüzündeki keder bana da yansıdı.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri