Sayfa 768/1001 İlkİlk ... 268668718758766767768769770778818868 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,137 - 6,144 arası.

Konu: Viop XXXIX

1.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    Tayvan: Hava savunma bölgemize 9 Çin savaş uçağı girdi
    Eğer tayvana girerlerse,dolarada tqrihi oyle bisi girerki oha nin büyüğü olur.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

2. en son benim kağıtta tobo yapıyordu bugün taban yedi. suç teknikte mi Rusya da mı şimdi. (ben de olmaz)

3. Bence bu iş güçlü psikoloji işi. 2 kişi olursan aptallık yapma imkanı azalıyor ya da en azından yalnız olmadığından tesellin oluyor.

Mesela çok düşmüş diye almamak bir kural olabilir, yalnız olunca o kural hemen iptal edilip fırsat ayağıma geldi diye insan düşünüyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    fışkırtmalı bir gün daha geride kaldı...

yayında emeği geçenlere teşekkürler...
    Dayı sanada bir çift sözüm var söylemeden geçemeyeceğim , sabah akşam hisse peşinde koşanlar gelip buraya yazıyor ,burası viop sayfası ne işiniz var diyorsun . bence haklısın
    Ancak ne zaman yazını görsem kavga ediyorsun ,bence sende kavga bölümüne taşınmalısın

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    o eskidendi onlar artık bıyıklı ve içeri geldiler yerliymişler
    bahsi geçenlerdd o kapasite yok. keşke olsa da yapsa ama bunlara iki koyun ver güdemezler. ama daha büyük bir el var.

6.  Alıntı Originally Posted by poor Yazıyı Oku
    sv.Bozkurt ben hisseyi duruma göre 1-2 yıl toplarım ve duruma göre 3-4 sene beklerim.
    Temettü verimi iyi ise hiç satmayabilirim.
    Şirketi temel değerlerine göre seçer,tekniğine uygun alım yaparım.
    Sende bu kadar zaman beklersen hissenin adını vereyim size.
    Dipten alıp tepeden satan sadece ahmaklardır.(burada bir arkadaş yazmıştı)

Sadece hisselerini kısa süre sonra satacak olanlar fiyat yükselişlerinden mutlu olmalı. Uzun dönemli alıcılar her zaman düşük fiyatları tercih etmeli. WB.

ytd

Daha önce hisse alım programımı yazmıştım.

ytd

7. Sayın Germiyan yargı dağıtıyor çarpılmadık adam kalmadı. ben kaçıyorum ağalar.

Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    bahsi geçenlerdd o kapasite yok. keşke olsa da yapsa ama bunlara iki koyun ver güdemezler. ama daha büyük bir el var.
    şişman göbekli danışman yiğit oğlan hem pala bıyıklı hem elinin altında çok para var
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 768/1001 İlkİlk ... 268668718758766767768769770778818868 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •