Şartlar IMF için hazırlanıyor, kurun 29,7 rakamına gelmesini ve o rakam da aylık kapanış yapmasını izleyin. 😆 kuru 29,7 ye getir, IMF den 100 milyar dolar indir. Kur 9 lira. KKM den elde edilen kar sanırım 250 milyar tl.
Şartlar IMF için hazırlanıyor, kurun 29,7 rakamına gelmesini ve o rakam da aylık kapanış yapmasını izleyin. 😆 kuru 29,7 ye getir, IMF den 100 milyar dolar indir. Kur 9 lira. KKM den elde edilen kar sanırım 250 milyar tl.
askari ücretin 300 şey olması için 38-39 olması lazım yeşillerin 400 şey olması için 29 olması lazım![]()
Batık ayıyım poz açacak halim yok
Borsacı Psikolojisi
@BorsaciPsk
·
28sn
‘Hayatta kalan türler en güçlüler veya en akıllılar değil, değişime en fazla uyum sağlayanlardır.’
Charles Darwin
-Borsa yükseliyorsa riskini hesaplayıp yükselişe dahil ol.
-Borsa düşüyorsa zararı kabul et ve pozisyondan çık.
Borsada kazanmak istiyorsan değişime uyum sağla.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Bugünkü döviz hareketiyle bankaların YP/TL rasyosu daha da zorlanmaya başladı. Oraya bir düzenleme gelmesini bekliyorum artık. Ya bu cuma ya da bayramdan sonraya kaldı gibi. Yoksa mevduatla baş edemeyecekler hepten çarklar duracak
sadeleştirme mesajları ve fiyat istikrarı vurgusu var.
Sırada bankaları rahatlatan regülasyonlar gelebilir.
orta gündem bu.
kolay gelsin
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Dr. Öğr. Üyesi Tuğberk ÇİTİLCİ
@atugberk
·
2s
(Bloomberg) -- Konuya yakın ancak kamuya açıklama yapma yetkisi bulunmayan traderlar dolar/TL’nin %3’ten fazla yükselmesine rağmen TCMB Para Politikası Kurulu faiz kararı sonrasında lirayı desteklemek üzere müdahale etmediğini belirtti.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
SPOT kapanış, kapanışa doğru, Oyak, Ziraat ve Halk Yatırım satışı artırmış, Global Yatırım satışı azaltmış, BofA son 1 saatte 1 mlyr tl daha mal alarak 1.357 mlyr yapmış, QNB alışı arttırmış, sabahki en iyi alıcılar YapıKredi ve Garanti Yatırım güzel mal yedirmişler, Garanti Yatırım tamamından fazlasını satmış, Satış yapan kurum sayısı daha fazla olmuş,
![]()
Yer İmleri