Sayfa 769/1005 İlkİlk ... 269669719759767768769770771779819869 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 6,145 - 6,152 arası.

Konu: Viop LXI

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    valilere emir gitmiştir toprak altına yığınak yapıyorlarsa görmezden gelin diye..
    O da var, sayamayacağımız çok şey var...

Benim en zoruma giden mayınların temizlenmesi konusunda hiç kimsenin uyanamaması
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

2. Siyasetçilerin perde önünde kitlelere söyledikleri sözlere çok anlam yüklemeyin , asıl kapalı kapılar arkasında ne söylüyorlar ona bakın ama onları da kitleler duyumaz sadece icraat olarak görür.

Alıntı Originally Posted by snob77 Yazıyı Oku
    Siyasetçilerin perde önünde kitlelere söyledikleri sözlere çok anlam yüklemeyin , asıl kapalı kapılar arkasında ne söylüyorlar ona bakın ama onları da kitleler duyumaz sadece icraat olarak görür.
    Doğru. Adam açık açık söyledi, bunları siyaseten söylüyoruz diye...

Yani burda biz birbirimizi yerken onlar yukarıda çoktan anlaşmış oluyorlar
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    O da var, sayamayacağımız çok şey var...

Benim en zoruma giden mayınların temizlenmesi konusunda hiç kimsenin uyanamaması
    kısa ve öz... çok doğru

Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Hata değil bunlar

Hepsini bilerek yapıyor ülkeyi çökertmek için
    olaylara böyle bakarsanız taşlar ancak yerine oturur.

yoksa sınırdaki mayının temizlenmesini hangi mantık ile açıklayabilirsin ? HİÇ

yeni anayasa da padişahlık babadan oğla geçecek diye bi madde koysalar kim şaşırır burada

nede olsa diğer tüm partiler + hüdaa par allah CC partisi bile koltuğundan memnun.

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    kısa ve öz... çok doğru

olaylara böyle bakarsanız taşlar ancak yerine oturur.

yoksa sınırdaki mayının temizlenmesini hangi mantık ile açıklayabilirsin ? HİÇ
    Anladım, teşekkür ederim. Ben ülke olarak fark edilememesinden söz etmiştim. Demek ki sizin gibi farkında olanlar da varmış...

muassır mediyetler seviyesine bence bilalle çıkacaz..

benim oyum bilale. ben söyleyimde.. sonra niye bilale oy attın diye sormayın.

hedefimiz ovp çerçevesinde 2156 .....

yaaa hak..

https://www.youtube.com/watch?v=uq9u0efYLDU

Sayfa 769/1005 İlkİlk ... 269669719759767768769770771779819869 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •