Sayfa 77/469 İlkİlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon
Arama sonucu : 3748 madde; 609 - 616 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1. çok enteresan bi durum olurdu.....

müjdat gitmiş savcıya dilekçe vermiş...şikayet eden kendisi, edilen kendisi.

efendim, bu adam bizim güvenimizi kötüye kullanmış.

savcı sormuş, kim bu adam, diye.

müjdat demiş, bizzat ben.

savcı demiş , ne istiyosun peki.

bizimki demiş, bizim paramızı bize geri versin. bunu bide hapse atın.

savcı demiş, ödesene o zaman, bana niye geldin.

bizimki demiş, niye ödüyüm, zaten kendime 104 milyon alacağım var.

2. spk asıl cezayı bize kesti bizi bitirdi elinde hissesi olanlar şu anda değeri 0 tl oldu gerisi hikaye

belki aranızda yada ben de bunun içinde olmak üzere paraya ihtiyacımız vardı hani 0.30 0.20 0.10 dan bile satabilirdik tahtası kapanmasaydı borsadan atılmasaydı ne olacak şimdi koskocaman bir sıfır yok oldu gitti emeğim gitti lanet olsun diyorum emeğimi götürenlere
    Son düzenleme : meteak; 19-05-2017 saat: 00:41.

prensipim değil ancak meteak sadece senin hisseni alabilirim 0,30 ,0,20,0,10 topla çıkan sonucu 3 böl çıkan rakamdan senin hisseleri almayı taahhüt ediyorum . bak elndeki sıfır olmadı d)) hesap bilgilerim kararını verdiğin an özeline atıyım .. seni bari kurtarıyım biz zaten battık
     Alıntı Originally Posted by meteak Yazıyı Oku
    spk asıl cezayı bize kesti bizi bitirdi elinde hissesi olanlar şu anda değeri 0 tl oldu gerisi hikaye

belki aranızda yada ben de bunun içinde olmak üzere paraya ihtiyacımız vardı hani 0.30 0.20 0.10 dan bile satabilirdik tahtası kapanmasaydı borsadan atılmasaydı ne olacak şimdi koskocaman bir sıfır yok oldu gitti emeğim gitti lanet olsun diyorum emeğimi götürenlere
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    prensipim değil ancak meteak sadece senin hisseni alabilirim 0,30 ,0,20,0,10 topla çıkan sonucu 3 böl çıkan rakamdan senin hisseleri almayı taahhüt ediyorum . bak elndeki sıfır olmadı d)) hesap bilgilerim kararını verdiğin an özeline atıyım .. seni bari kurtarıyım biz zaten battık
    ben kendimi kurtardım diyelim sana sattım diyelim 0.20 kuruş ortalama ile 7 haziran günü yada daha ileriki bir tarihte iflas kararı çıkarsa bir daha borsaya dönmesi mümkün değil gibi olur o zaman ben senden bu parayı aldığımda haksızlık yapmış gibi olurum bu da benim kişiliğime ters bir şey hani fareler olur ya gemiyi ilk önce onlar terk eder ben bunu yaparsam farelere benzemiş olurum geride kalanlara ne olacak titanic batarken sandal lara oturan zenginler gibi olurum he aslında lotum fazla değil ama buna benzemiş gibi oluyorum bu da benim kişiliğime ters madem elektirikli bisiklet için bir hisse aldım oda borsadan atıldı bizde binmeyiz o bisiklete yoksa senden alacağım parayla binersem ona bu bende derin yaralar açar hakkım olmayanı hiç bir zaman almam

kaderimize razıyız teşekkürler murat doğan
    benim lanetim bist ve spk ya
    Son düzenleme : meteak; 19-05-2017 saat: 03:27.

SAYIN yatırımcı yazdıklarını oku sonra eleştiri yap... tamam sözümü geri aldım bedavada versen almıyorum..
     Alıntı Originally Posted by meteak Yazıyı Oku
    ben kendimi kurtardım diyelim sana sattım diyelim 0.20 kuruş ortalama ile 7 haziran günü yada daha ileriki bir tarihte iflas kararı çıkarsa bir daha borsaya dönmesi mümkün değil gibi olur o zaman ben senden bu parayı aldığımda haksızlık yapmış gibi olurum bu da benim kişiliğime ters bir şey hani fareler olur ya gemiyi ilk önce onlar terk eder ben bunu yaparsam farelere benzemiş olurum geride kalanlara ne olacak titanic batarken sandal lara oturan zenginler gibi olurum he aslında lotum fazla değil ama buna benzemiş gibi oluyorum bu da benim kişiliğime ters madem elektirikli bisiklet için bir hisse aldım oda borsadan atıldı bizde binmeyiz o bisiklete yoksa senden alacağım parayla binersem ona bu bende derin yaralar açar hakkım olmayanı hiç bir zaman almam

kaderimize razıyız teşekkürler murat doğan
    benim lanetim bist ve spk ya
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

6. sanki benim aldığım maliyet ten alıyorsunda bunu bana sunmuş gibi oluyorsun benim sözüm sana değil sen niye üstüne alıyorsun onuda anlamadım sözüm spk ya bist yönetim kuruluna hangi hakla borsadan atıyor daha davası varken devam eden bir yargı süreci işlerken bunu yapması hak ve hukuk a sığmaz insan haklarına aykırı bunu yapan da Borsa yönetim kurulu

şimdi ben dava sürecinin yargı sürecinin olumlu biteceğine inanmıyorum yani bu şirket iflas eder bence
    şimdi diyeceksin ki nerden biliyon belli kardeşim spk şimdiden iflas ettirmiş tahtasını işleme kapatarak
    bist yönetim kuruluda borsadan atarak iflasına karar vermiş şimdiden
    o zaman mahkeme yargı süreci oyun gibi oluyor yani 7 haziran da iflas davası yüzde 99 red edilir
    ve iflasına karar verilir
    bunu ben demiyorum bist yönetim kurulu ile spk diyor borsadan atarak
    o yüzden fazla söz söylemenin anlamıda yok bu saaten sonra
    hepsine lanet olsun derim

7. sayın yatırımcı kelimesi bana uygun değil ben yatırımcı değil yatırımcı olmak için bir işletme sahibi yada devlet kadrosunda çalışıyor olmam gerekir di ben ne çalışıyorum devlet te nede işletmem var ben kişisel olarak işsiz olduğum için paramı değerlendiriyordum yatırım amaçlı değildi bugünden sonra borsayı kimseye önermem girmeyin derim uyarırım sermayem gitti sonuçta bisiklet parası gibi görünse de benim için önemli bir para idi o yüzden borsadan hem kendim uzak kalacam hemde etrafımı uzak tutarım sonuçta orası da çalışmadan ekmek vermiyor yani git çalış diyor

benim bulunduğum yer daha çok yıllık geçimi için borsayı kullanan insanlar gibiyim eminim benim gibi olanlar vardır işte en büyük zararıda benim gibi olanlar görüyor sonuçta işsiz olduğumuz için kaybettiğimiz sermaye bir daha geri gelmiyor ve borsaya veda ediyoruz zorunlu olarak

8. Sn. Meteak durumunuzun benden daha kötü olduğunu düşünmüyorum çok fazla para kaybettim tavsiye üzerine iki hisseyide almıştım ikisinde de kaybettim sıfır oldu. Siz genpower holding kapatılınca çok sevinmiştiniz sebep ne olursa olsun bu yanlıştı gün geldi daha kötü bir duruma düştünüz tamamen kapandı o gün o insanların ne yaşadığını şimdi az çok anlamışsınızdır. Almak isteyen olursa ben satarım...

Sayfa 77/469 İlkİlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •