Arama sonucu : 3753 madde; 1 - 8 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    prensipim değil ancak meteak sadece senin hisseni alabilirim 0,30 ,0,20,0,10 topla çıkan sonucu 3 böl çıkan rakamdan senin hisseleri almayı taahhüt ediyorum . bak elndeki sıfır olmadı d)) hesap bilgilerim kararını verdiğin an özeline atıyım .. seni bari kurtarıyım biz zaten battık
    ben kendimi kurtardım diyelim sana sattım diyelim 0.20 kuruş ortalama ile 7 haziran günü yada daha ileriki bir tarihte iflas kararı çıkarsa bir daha borsaya dönmesi mümkün değil gibi olur o zaman ben senden bu parayı aldığımda haksızlık yapmış gibi olurum bu da benim kişiliğime ters bir şey hani fareler olur ya gemiyi ilk önce onlar terk eder ben bunu yaparsam farelere benzemiş olurum geride kalanlara ne olacak titanic batarken sandal lara oturan zenginler gibi olurum he aslında lotum fazla değil ama buna benzemiş gibi oluyorum bu da benim kişiliğime ters madem elektirikli bisiklet için bir hisse aldım oda borsadan atıldı bizde binmeyiz o bisiklete yoksa senden alacağım parayla binersem ona bu bende derin yaralar açar hakkım olmayanı hiç bir zaman almam

kaderimize razıyız teşekkürler murat doğan
    benim lanetim bist ve spk ya
    Son düzenleme : meteak; 19-05-2017 saat: 03:27.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •