Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 77/470 ÝlkÝlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon
Arama sonucu : 3759 madde; 609 - 616 arasý.

Konu: GENYH - Gen Yatýrým Holding A.Þ.

1. çok enteresan bi durum olurdu.....

müjdat gitmiþ savcýya dilekçe vermiþ...þikayet eden kendisi, edilen kendisi.

efendim, bu adam bizim güvenimizi kötüye kullanmýþ.

savcý sormuþ, kim bu adam, diye.

müjdat demiþ, bizzat ben.

savcý demiþ , ne istiyosun peki.

bizimki demiþ, bizim paramýzý bize geri versin. bunu bide hapse atýn.

savcý demiþ, ödesene o zaman, bana niye geldin.

bizimki demiþ, niye ödüyüm, zaten kendime 104 milyon alacaðým var.

2. spk asýl cezayý bize kesti bizi bitirdi elinde hissesi olanlar þu anda deðeri 0 tl oldu gerisi hikaye

belki aranýzda yada ben de bunun içinde olmak üzere paraya ihtiyacýmýz vardý hani 0.30 0.20 0.10 dan bile satabilirdik tahtasý kapanmasaydý borsadan atýlmasaydý ne olacak þimdi koskocaman bir sýfýr yok oldu gitti emeðim gitti lanet olsun diyorum emeðimi götürenlere
    Son düzenleme : meteak; 19-05-2017 saat: 00:41.

prensipim deðil ancak meteak sadece senin hisseni alabilirim 0,30 ,0,20,0,10 topla çýkan sonucu 3 böl çýkan rakamdan senin hisseleri almayý taahhüt ediyorum . bak elndeki sýfýr olmadý d)) hesap bilgilerim kararýný verdiðin an özeline atýyým .. seni bari kurtarýyým biz zaten battýk
     Alýntý Originally Posted by meteak Yazýyý Oku
    spk asýl cezayý bize kesti bizi bitirdi elinde hissesi olanlar þu anda deðeri 0 tl oldu gerisi hikaye

belki aranýzda yada ben de bunun içinde olmak üzere paraya ihtiyacýmýz vardý hani 0.30 0.20 0.10 dan bile satabilirdik tahtasý kapanmasaydý borsadan atýlmasaydý ne olacak þimdi koskocaman bir sýfýr yok oldu gitti emeðim gitti lanet olsun diyorum emeðimi götürenlere
    Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.

4.  Alýntý Originally Posted by Murat DOÐAN Yazýyý Oku
    prensipim deðil ancak meteak sadece senin hisseni alabilirim 0,30 ,0,20,0,10 topla çýkan sonucu 3 böl çýkan rakamdan senin hisseleri almayý taahhüt ediyorum . bak elndeki sýfýr olmadý d)) hesap bilgilerim kararýný verdiðin an özeline atýyým .. seni bari kurtarýyým biz zaten battýk
    ben kendimi kurtardým diyelim sana sattým diyelim 0.20 kuruþ ortalama ile 7 haziran günü yada daha ileriki bir tarihte iflas kararý çýkarsa bir daha borsaya dönmesi mümkün deðil gibi olur o zaman ben senden bu parayý aldýðýmda haksýzlýk yapmýþ gibi olurum bu da benim kiþiliðime ters bir þey hani fareler olur ya gemiyi ilk önce onlar terk eder ben bunu yaparsam farelere benzemiþ olurum geride kalanlara ne olacak titanic batarken sandal lara oturan zenginler gibi olurum he aslýnda lotum fazla deðil ama buna benzemiþ gibi oluyorum bu da benim kiþiliðime ters madem elektirikli bisiklet için bir hisse aldým oda borsadan atýldý bizde binmeyiz o bisiklete yoksa senden alacaðým parayla binersem ona bu bende derin yaralar açar hakkým olmayaný hiç bir zaman almam

kaderimize razýyýz teþekkürler murat doðan
    benim lanetim bist ve spk ya
    Son düzenleme : meteak; 19-05-2017 saat: 03:27.

SAYIN yatýrýmcý yazdýklarýný oku sonra eleþtiri yap... tamam sözümü geri aldým bedavada versen almýyorum..
     Alýntý Originally Posted by meteak Yazýyý Oku
    ben kendimi kurtardým diyelim sana sattým diyelim 0.20 kuruþ ortalama ile 7 haziran günü yada daha ileriki bir tarihte iflas kararý çýkarsa bir daha borsaya dönmesi mümkün deðil gibi olur o zaman ben senden bu parayý aldýðýmda haksýzlýk yapmýþ gibi olurum bu da benim kiþiliðime ters bir þey hani fareler olur ya gemiyi ilk önce onlar terk eder ben bunu yaparsam farelere benzemiþ olurum geride kalanlara ne olacak titanic batarken sandal lara oturan zenginler gibi olurum he aslýnda lotum fazla deðil ama buna benzemiþ gibi oluyorum bu da benim kiþiliðime ters madem elektirikli bisiklet için bir hisse aldým oda borsadan atýldý bizde binmeyiz o bisiklete yoksa senden alacaðým parayla binersem ona bu bende derin yaralar açar hakkým olmayaný hiç bir zaman almam

kaderimize razýyýz teþekkürler murat doðan
    benim lanetim bist ve spk ya
    Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.

6. sanki benim aldýðým maliyet ten alýyorsunda bunu bana sunmuþ gibi oluyorsun benim sözüm sana deðil sen niye üstüne alýyorsun onuda anlamadým sözüm spk ya bist yönetim kuruluna hangi hakla borsadan atýyor daha davasý varken devam eden bir yargý süreci iþlerken bunu yapmasý hak ve hukuk a sýðmaz insan haklarýna aykýrý bunu yapan da Borsa yönetim kurulu

þimdi ben dava sürecinin yargý sürecinin olumlu biteceðine inanmýyorum yani bu þirket iflas eder bence
    þimdi diyeceksin ki nerden biliyon belli kardeþim spk þimdiden iflas ettirmiþ tahtasýný iþleme kapatarak
    bist yönetim kuruluda borsadan atarak iflasýna karar vermiþ þimdiden
    o zaman mahkeme yargý süreci oyun gibi oluyor yani 7 haziran da iflas davasý yüzde 99 red edilir
    ve iflasýna karar verilir
    bunu ben demiyorum bist yönetim kurulu ile spk diyor borsadan atarak
    o yüzden fazla söz söylemenin anlamýda yok bu saaten sonra
    hepsine lanet olsun derim

7. sayýn yatýrýmcý kelimesi bana uygun deðil ben yatýrýmcý deðil yatýrýmcý olmak için bir iþletme sahibi yada devlet kadrosunda çalýþýyor olmam gerekir di ben ne çalýþýyorum devlet te nede iþletmem var ben kiþisel olarak iþsiz olduðum için paramý deðerlendiriyordum yatýrým amaçlý deðildi bugünden sonra borsayý kimseye önermem girmeyin derim uyarýrým sermayem gitti sonuçta bisiklet parasý gibi görünse de benim için önemli bir para idi o yüzden borsadan hem kendim uzak kalacam hemde etrafýmý uzak tutarým sonuçta orasý da çalýþmadan ekmek vermiyor yani git çalýþ diyor

benim bulunduðum yer daha çok yýllýk geçimi için borsayý kullanan insanlar gibiyim eminim benim gibi olanlar vardýr iþte en büyük zararýda benim gibi olanlar görüyor sonuçta iþsiz olduðumuz için kaybettiðimiz sermaye bir daha geri gelmiyor ve borsaya veda ediyoruz zorunlu olarak

8. Sn. Meteak durumunuzun benden daha kötü olduðunu düþünmüyorum çok fazla para kaybettim tavsiye üzerine iki hisseyide almýþtým ikisinde de kaybettim sýfýr oldu. Siz genpower holding kapatýlýnca çok sevinmiþtiniz sebep ne olursa olsun bu yanlýþtý gün geldi daha kötü bir duruma düþtünüz tamamen kapandý o gün o insanlarýn ne yaþadýðýný þimdi az çok anlamýþsýnýzdýr. Almak isteyen olursa ben satarým...

Sayfa 77/470 ÝlkÝlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •