Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.
SAYIN DENÝZ ben uyak bilgilerimi ve adresimi yurt dýþýna taþýsam cumadan önce mahkeme oraya tepligat yapmadan iþlemleri yine yapabilir mi... Ne biliyim ABD NASA ' ya mektup yazýyým gönüllü marsa adam gidecekse ben giderim diyim ? orayada tebligat yapamazlar bu durumda ne olur þöyle geniþ bilgileriniz ile beni bir aydýnlatsanýz...
Gerekçesi Gerekçeli Kararda açýklanmak üzere, taraflarýn yüzüne karþý karara çýkan bir hukuk dosyasýnda, gerekçeli karar yazýlmýþ ancak taraflara teblið edilmemiþ ise, teblið edilmediði için kesinleþmeden bekleyen karar -eðer taraflar da herhangi bir talepte bulunmazsa- bu þekilde sonsuza kadar bekler mi, bunun bir süresi var mýdýr, teblið talep edilmediði için kararýn bir süre sonra kendi kendine kesinleþmesi gibi "olaðanüstü" bir durum söz konusu mudur?
yani, tebliðe çýkarýlmak için bekleyen hazýr durumdaki Gerekçeli Kararýn bir bekleme süresi var mýdýr? sayýn deniz uzmanlýk alanýz diye size sormak istiyorum...ytd
Sn.Murat Doðan Müjdat Uslu'nun kendi þirketi için istinaf yoluna baþvurmayacaðýna emin misiniz.Ytd.
Arkadaþlar diyelim ki tüm hukuki giriþimler sonuçsuz kaldý ve genpower jeneratörün iflasý kesinleþti.Sonuçta iflas eden genyh olmayacak ve biz genynin hissedariyiz. Iflas masasýna kaydedilen ve tutarý 380 milyonu bulan borçlardan daha fazla aktif deðer çýkar mý.Genyh hissesi kottan atýlmadan önce ttk ya göre bilanço hazýrlanacaktý. Konu hakkýnda bilgisi olan var mý. Bu bilançoda aktif deðer ne kadardý. Eger tasfiye sonucunda bir bakiye kalýrsa bu þirket hissedarlarina daðýtýlýr vejeneratör genyh iþtiraki olduðundan genyh buradan gelir bile elde edebilir. Son bilanço deðerleri ile ilgili bilgisi olan varsa patlaþabilir mi.
müjdat patron 1 yýl erteleme istemiþ 1 yýl sonra nasýl ödeyecekti acaba bu borçlarý þirket iflas etmeseydi bu da ilginç
yine iflas eden bir þirket tüm mal varlýðý hacizli olur ve icra yoluyla tüm mal varlýðý satýlýr açýk artýrma ile bu süreç baya bir sürer bazen 1 yýl bazen 5 10 seneyi bulabiliyor yani uzun bir süreç olacak geriye de genel de bir þey kalmaz
Yer Ýmleri