527.246 lot açığa satış yapılmış 2.41 ortalama ile.
527.246 lot açığa satış yapılmış 2.41 ortalama ile.
Eğer tavancı değilse yarın da yükseliş surer..Birde takas paylasirmisiniz, tsklr
Satış olursa geriye dönük 6 ay fiyat ortalama olayı olacak mı?
Olacaksa tahtaya hakim grup kağıdı yukarlara taşımaz mı? Tahtada ki galip degilse kağıt çok yükselirse satınalmaktan vazgeçtim der mi?
Tahtadaki galipse kağıdı neden yukarı taşısın (tabi kağıdı toplamadı ise)?
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Kardeş sen yenisin galiba eski haberlere bak hangi fiyattan satılmış görürsün bu satışın onayına izin verdi Spk fiyatda.belli imtiyazlı payları 6 tl civarıydı imtiyazsız payları 1.56 diye hatırlıyorum
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mum çubuklarını açıkçılara geçirmiş galip emmim
https://www.turkishbulls.com/m/Signa...r&Ticker=ECBYO
Yatırım tavsiyesi değildir (YTD)
"Berkin..."
Pasta atan olmadı..bı yazarmisiniz giren varsa...
Birazdan pasta gelecek rica ettim arkadaşlardan, bakalım kim almış kim satmış
Buyrun........
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri