Sayfa 77/216 İlkİlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon
Arama sonucu : 1727 madde; 609 - 616 arası.

Konu: Pmvr3 - tokı park mavera 3 projesi

Bugun insaat sahasina gittim. Ciddi bir calisma soz konusu insaatin geldigi nokta beni oldukca sasirtti. Kap bildirisinde yuzde 10 bitti deniyor ama neredeyse kaba insaatin sonlarina gelmis adamlar.

LG-H735 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by supersinan Yazıyı Oku
    epey alabilrim tek basıma yaparsam manipulasyon olur yatırım yapan herkes ufak ufak alsa bile kendisi doğal yollardan yükselir çünkü millet ev aldıkca dolaşan sayı azalacak.
    rakama çok takılmıyorum 32ye satmak isteyen varsa satsın 26ya satmak isteyen varsa buyur satsın
    benim kafama 36da dank etti o tarihten beri alıyorum grafiktende anlaşılıyordur 36da gelen desteği ve sonrasındaki dipten dönüşü şşimdi 37 altına destek atıyorum.
    herkes kendi maliyetini düşürmeye çalışsın bakalım neler olacak
    farzedelim 44 oldu satacakmıyım neden satayım ki 44tende alacagım çünkü değer karşılığı 52 lira satış ofisinin fiyatı belli
    gerekirse 3yıl sonra satış ofisi fiyatından satarım her şekilde kazançlı çıkarım.
    buradaki kritik nokta maliyeti düşürmek.
    2-3 kez trade yapabilirsin kazanırsında farzet 42ye fırladı trade için 42den alım yapabilecekmisin hiç sanmıyorum.
    Öyle bir durumda ben bir hisse bulurum. Fakat tersi durumda ben 34 maliyetle girdiğimde sizin maliyetiniz ne olacak hocam? Çok borsa tecrübem yok. Ancak inerken hisse almak maliyeti duşurebilir ancak bu durum zararinizi azaltmaz. O inmeye devam ettikce sizin elinize mal vermis olurlar. Tersi durumda da birileri düsukten aldigi mallari yuksekten satarken siz yuksekten girersiniz sonra bi bakmissiniz elinize vermisler.. dikkat ve takip onemli.

3. Arkadaşlar neden hiç takas paylaşılmıyor? Kimin elinde ne kadar var. Kim almış satmış? İlk günden bu güne değişimler neler...

Paylaşan olursa iyi olurdu.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by akresta Yazıyı Oku
    Arkadaşlar neden hiç takas paylaşılmıyor? Kimin elinde ne kadar var. Kim almış satmış? İlk günden bu güne değişimler neler...

Paylaşan olursa iyi olurdu.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Hisse dağınık...İlk 13 kurumda 1o binin üstünde lot var....

5.  Alıntı Originally Posted by olorli Yazıyı Oku
    Öyle bir durumda ben bir hisse bulurum. Fakat tersi durumda ben 34 maliyetle girdiğimde sizin maliyetiniz ne olacak hocam? Çok borsa tecrübem yok. Ancak inerken hisse almak maliyeti duşurebilir ancak bu durum zararinizi azaltmaz. O inmeye devam ettikce sizin elinize mal vermis olurlar. Tersi durumda da birileri düsukten aldigi mallari yuksekten satarken siz yuksekten girersiniz sonra bi bakmissiniz elinize vermisler.. dikkat ve takip onemli.
    işte ben ve benim gibiler ev almak yada değer artışından faydalanmak için girdiğinden maliyetin düşük olmasının anlamı yok. YOKTU. trader değiliz traderlik yapacak olsam bu hissede hiç işim olmaz borsadan biraz anlarım.

çünkü bize ne deniyordu haberleri ve konuşulanları hala herkes hatırlıyordur.
    Paran 1 ev alacak kadar olmasa bile evin 1 odasını alarak değer artışından faydalanabileceksiniz ve isterseniz parça parça evinizi alabileceksiniz. ben 42,5tan girdiysem sanki düzenli değer artışı olacak gibi bahsedilmedi mi.
    satış ofisinde 52liraysa borsa 36 olmasını neden hiç bahsetmiyorlar ********lik değilmi
    bari insanlara saygıları yok bulundukları makama karşı saygılı olsunlar.

burada 2 durum var ya insanı salak yerine koyuyorlar fiyatı 36 bize 42,5tan sattılar. satış ofisinde 52 liradan kakalıyorlar.
    yada resmi kurumun başındakiler farkına varamadı işini hatalı yaptı 42,5 hesaplayamadı dogru düzgün o zamanda bizi korumak için neden 3 aydır önlem almıyor işini doğru yapmıyor.

6. demek istediğim 42,5tan girdim 44 olsa almaya devam edecektim 52 olsa gene alacaktım önümüzdeki yıl 66 olsa gene alarak evi tamamlayacaktım maliyet dediğin şey proje sonunda fiyatı 72iken ben ortalamada 60a almış olacaktım. değer artışından faydalanmış olacaktım.
    şimdi ise 42,5tan girdiğim projenin 36dan alıyorum 52den satış ofisinde satılıyorsa bir tuhaflık olduğu ortada...

7. Groupon diye bir site vardı. Konser bileti satarlardı uygun fiyata. Normal satışta satılmayan yerlere son gün yerlestirilirdiniz. Satisa konu olan ve olmayan yerleri kat ve cephe olarak tekrar degerlendirmekte fayda var. Fark bundan kaynaklaniyor olabilir. Yoksa satis ofisi borsaya yonlendirsin tek kalemde 12bin hisse alinsa fiyati da firlar. Demekki cephe ve kat vb gibi durumlarda farklilik var

8.  Alıntı Originally Posted by olorli Yazıyı Oku
    Groupon diye bir site vardı. Konser bileti satarlardı uygun fiyata. Normal satışta satılmayan yerlere son gün yerlestirilirdiniz. Satisa konu olan ve olmayan yerleri kat ve cephe olarak tekrar degerlendirmekte fayda var. Fark bundan kaynaklaniyor olabilir. Yoksa satis ofisi borsaya yonlendirsin tek kalemde 12bin hisse alinsa fiyati da firlar. Demekki cephe ve kat vb gibi durumlarda farklilik var
    evlerin lotları farklı, tabiki 5+1 ile 2+1 arasında bile farklı olacaktır değer açısından firmada onlara farklı değer biçebilir bunuda lot adedin farklıgından gösteriyor biri 11 bin diğeri 20 bin lot işte küsüratlarıda var.
    yanlış hatırlamıyorsam zemin ve çatı katları borsaya kote değil onları alım yapamıyorsunuz borsadan.

Sayfa 77/216 İlkİlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •