Panik yapanýn malýna talibim ona göre
Panik yapanýn malýna talibim ona göre
Parasý olan 100 lot bile olsa arasýn kurumunu versin emrini destek atsýn. Panik yapmayýn yeter
Spek güzel çalýþýyor patronla beraber. Halka arz (ýrz) devam ediyor.
Daha önceki yazýlarýmda da bahsettim, kaðýtý çok yukarý çekebilirler diye, 15, 20 +++.
Nereye kadar, 9-aylýk bilanço önemli demekki, belki yeni bir proje baþlatabilirler, egeliler kaðýtlarýný yükseltiyor bir çok örneði var.
Brüt takas da yatýrým finans kurumlarý mahsuplaþma yapamýyor gün sonu keþ para istiyor almasý için
SM-A320F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
özbal'da da 09 ekimde ayný 15 günlük brüt kararý gelmiþ.cuma kapanýþ' a göre p.tesi kapanýþ %-5 olmuþ.özbal ile msgyo'yu kýyaslarsak ben yarýn kapanýþta negatif bist beklentime raðmen msgyo'nun piyasadan pazartesi günü olduðu gibi pozitif ayrýþýp + bir kapanýþ yapmasýný bekliyorum.yarýn ola hayrola bakalým.herkese hayýrlý geceler.
MSGYO Kar Daðýtým Politikasý
Yönetim kurulu 11.07.2016 tarih ve 2016/19 sayýlý toplantýsýnda, Türk Ticaret Kanunu, Sermaye Piyasasý Mevzuatý ve
Sermaye Piyasasý Kurulu Düzenlemeleri, Kurumlar Vergisi, Gelir Vergisi ve diðer ilgili mevzuat hükümleri ile esas
sözleþmenin ilgili hükümleri ve Kar Daðýtým Politikasý dikkate alýnarak kanuni mükellefler düþüldükten sonra (i) 2016,
2017 ve 2018 yýllarýna iliþkin dönem karýnýn %70’i tutarýnda ve (ii) takip eden yýllarda dönem karýnýn en az %50’si
tutarýnda kar payý daðýtýlmasýna prensip olarak belirlenmesine ve ilgili yýllarda genel kurula bu prensip doðrultusunda
öneride bulunmaya karar vermiþtir.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2018 nisan yada mayýs ayýnda 2016 ve 2017'den gelecek kâr rakamlarýnýn toplamýnýn açýklamalar doðrultusunda muhtemelen % 70'i nakit veya bedelsiz olarak daðýtýlacak.bu hissenin artmasýndan ve fk oranýnýn yükselmesinden daha doðal ne olabilir ki.gerçek bir temettü hazinesi bana göre.dolaþýmdaki lot miktarý biraz daha artarsa önümüzdeki dönemde temettü sever bolca yabancý alýmýnýnda geleceðini düþünüyorum.hissede son zamanlarda görülen ortak satýþlarýna raðmen fiyatýn artmasýný artan volatiliteye ve bunun sonucunda ilerde oluþmasý muhtemel olasý yabancý ilgisine baðlýyorum.böyle temettü vaad eden þirkete yabancý gelmemiþse tek nedeni aþýrý sýð oluþudur.bu da son zamanlarda her geçen gün artan dolaþýmdaki hisse miktarýyla aþýlacak gibi duruyor.
Yer Ýmleri