Bu mutluluk bizede yansır inşallah https://twitter.com/alicinar/status/...689679876?s=21
Originally Posted by Webster Millet euroya parite yapiyor... Diyordum demi Birinci klavuzumuz dolar diye Ama bu kesmeyecek Durum demekki ciddi Fed tutusmus Zaten faiz 0 oldu. Başka bir silahıda kalmadı artık.Son hamleyide yaptı ve bitti. Bu da tutamazsa borsaları çok ciddi çöküş yaşanabilir.
Originally Posted by Webster Millet euroya parite yapiyor... Diyordum demi Birinci klavuzumuz dolar diye Ama bu kesmeyecek Durum demekki ciddi Fed tutusmus Ee dedik ya global kriz iş ciddi 87binler Müdüre yine bildi
Originally Posted by myfinans Zaten faiz 0 oldu. Başka bir silahıda kalmadı artık.Son hamleyide yaptı ve bitti. Bu da tutamazsa borsaları çok ciddi çöküş yaşanabilir. Dolarda dip simdi belli olacak yani
Originally Posted by Webster Millet euroya parite yapiyor... Diyordum demi Birinci klavuzumuz dolar diye Ama bu kesmeyecek Durum demekki ciddi Fed tutusmus Üstad ne oluyor yatayım dedim bildirim geldi. Hayır mı?
Originally Posted by Webster Dolarda dip simdi belli olacak yani Şu indirimi pazar günü apar topar yapması bile çok ürkütücü. Birde 0'a indirmek. Yani buna güvenip borsaya girilirmi, durum çok vahim demekki.
Originally Posted by Pestilence Üstad ne oluyor yatayım dedim bildirim geldi. Hayır mı? Trump gorevden alirim fedi Fed faizi sifira cekti Dolar dusuyor Amac abd borsasini ayakta tutmak Lakin bu piyasaya korku salacaktir... İyice kizisiyor
Originally Posted by Webster Trump gorevden alirim fedi Fed faizi sifira cekti Dolar dusuyor Amac abd borsasini ayakta tutmak Lakin bu piyasaya korku salacaktir... İyice kizisiyor Desene yine sürpriz yaptı. Bakalım çok düşmesinde
Forum Rules
Yer İmleri