Sayfa 77/111 İlkİlk ... 2767757677787987 ... SonSon
Arama sonucu : 887 madde; 609 - 616 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - X

1.  Alıntı Originally Posted by spartaküs Yazıyı Oku
    Bu koşullar altında faizlerin düşmesi hemen hemen imkansız hatta artabilir de bu seneden de ümidim yok 49/50 civarında seyreder faizler..
    İmamoğlu ve CHP li belediyeler üzerinden yapılan operasyonlar sonlanmadıkça, kur güvencesi verseniz de yabancı cary trade bile olsa gelebilir mi?

Paramı TL de güvende hissedemiyorum. Onlar nasıl gelecek? Biz dolar basabiliyor muyuz?

Yabancı kuruluşların yıl sonu faiz tahmini yüzde 40 lara yaklaştı. Kimse önünü göremiyor. Yoksa neden bu kadar yüksek olsun.

Risk varsa uzun vade yapılabilir mi?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

2. Ppf getirileri çok iyi durumda..

Bugun serbesti saticam ppfler iyi gidecek gibi

4.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Bende serbestleri satmayı düşündüm bugün başka bankanın fonları olduğu için öğleden sonra para hesaba geçecek saat:13:30 dan sonra ppf alış versem yarın 23 Nisan resmi tatil hesaba geçmesi Perşembe günü olacak.O yüzden Perşembe günü serbestleri satıp ppf'ye geçmeyi düşünüyorum.

Hocam almayı düşündüğünüz ppf fonları hangileri bende daha önce bgp vardı şuan ppn olabilir mi diye bakıyorum.

Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Bende serbestleri satmayı düşündüm bugün başka bankanın fonları olduğu için öğleden sonra para hesaba geçecek saat:13:30 dan sonra ppf alış versem yarın 23 Nisan resmi tatil hesaba geçmesi Perşembe günü olacak.O yüzden Perşembe günü serbestleri satıp ppf'ye geçmeyi düşünüyorum.

Hocam almayı düşündüğünüz ppf fonları hangileri bende daha önce bgp vardı şuan ppn olabilir mi diye bakıyorum.
    Aynen ppn düşünüyorum . yarın tatil olduğunu unuttunm talimati iptal ettim .

6. Yarı altın yarı ppf uzun zamandır pozisyonum böyle MAŞALLAH diyelim iyi gidiyor..

7.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    7,5 stopajlıları satmıştın sanırım, tekrardan 15 stopajlı ppf mi alacaksın?

8. Bu fiyatlardan altın almak çok büyük bir risk düzeltmesini beklemek gerek

Sayfa 77/111 İlkİlk ... 2767757677787987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •