Sayfa 771/1527 İlkİlk ... 2716717217617697707717727737818218711271 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 6,161 - 6,168 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by Duzn Yazıyı Oku
    Bende bundan sonra senin taktigi uygulucam..
    eyw.... syn duzn ben boşuna demiyorum maliyeti görünce çıkın diye ..neden mutlaka düşecek... ve yeniden kendine bir kanal oluşturacak...kanal içinde topla ...kanalı biraz geçince toptancıya ver gitsin ..toplarken mutlaka sermeyi 4,e 5 e böl...ki..her her yerden al...bodoslama tek kalemde sakın alma kağıdı iyi tanı ve indikatörleri tecrübe et...birde sık sık söylülüyorum ama fibo mutlaka çalıştır....toplarken yardımcı olur.....gevezelik ediyorum biliyorum ama tecrübe mutlaka önemli...birbirimize tecrübe aktaracağız ki en son sonunda hep beraber alalım ve çıkalım....syglar..birde atıyorum sermayenin 6/1 - 10/1 kendi seçeceğin bir rakamla günde isterse 10 tl olsun trade yap ki canın sıkılmasın..çünkü başka kağıtlarla uğraşırken ana kağıtta beklerken düşecek yada çıkacak alacam yada satacam diye insanın canı sıkılıyor...bunun da önüne geçmiş olursun hani gün içi parçalı alım yapıldı derken çokkk ufak rakamlar la trade yapıyorum akılmı dağıtıyor ve sabırla kozaa daki
    planımı uyguluorum...

2. lorun gibi olduk matriksi karıştırınca baya işe yarar bir şeylerde çıkıyor. benim dha önceleri bahsettiğim abo ile hedef yakınmış.

3. ayın 2 sinden beri buradayım bir tek kişi alcatel demedi ya...alın size kağıt...bu kağıt cuma günü 6,83 üzeri kapanış yaparsa ve 6,43 ...kırılmaz ise ( düzelteme yapcacktır...) 6,43 stop ile uygun yerden deneyin hedefi 8,33 deli para dimi...ama bodoslama sakın girmeyin ve stop mutlaka çalışsın en az kozaa kadar tehlikeli spekler var kesin...demedi demeyin....

4.  Alıntı Originally Posted by nightbirdss Yazıyı Oku
    eyw.... syn duzn ben boşuna demiyorum maliyeti görünce çıkın diye ..neden mutlaka düşecek... ve yeniden kendine bir kanal oluşturacak...kanal içinde topla ...kanalı biraz geçince toptancıya ver gitsin ..toplarken mutlaka sermeyi 4,e 5 e böl...ki..her her yerden al...bodoslama tek kalemde sakın alma kağıdı iyi tanı ve indikatörleri tecrübe et...birde sık sık söylülüyorum ama fibo mutlaka çalıştır....toplarken yardımcı olur.....gevezelik ediyorum biliyorum ama tecrübe mutlaka önemli...birbirimize tecrübe aktaracağız ki en son sonunda hep beraber alalım ve çıkalım....syglar..birde atıyorum sermayenin 6/1 - 10/1 kendi seçeceğin bir rakamla günde isterse 10 tl olsun trade yap ki canın sıkılmasın..çünkü başka kağıtlarla uğraşırken ana kağıtta beklerken düşecek yada çıkacak alacam yada satacam diye insanın canı sıkılıyor...bunun da önüne geçmiş olursun hani gün içi parçalı alım yapıldı derken çokkk ufak rakamlar la trade yapıyorum akılmı dağıtıyor ve sabırla kozaa daki
    planımı uyguluorum...
    Aşağı yukarı aynı taktikle çalışıyoruz. her noktadan alım kabiliyetini yitirmiyeceksin. Az olsun senin olsun. birde tüm sermaye asla masaya sürülmemeli. Daima az miktarlarda parçalı giriş , kara geçen kısımları kapatıp piyasa durumuna göre sürekli cepaneyi geri alıp yeni kovanları piyaaya süreceksin. mümkünse düşüş görüyor isen zararına yani stop noktanı belirliyeceksin. Kapatıp geçeceksin. daima stop iyidir. kol yerine parmak ucundan vereceksin. formasyonları iyi takip edeceksin. matrikste veriyor formasyonlaarı.
    Sn Nihtbirdss lütfen devam et.

5.  Alıntı Originally Posted by emirler Yazıyı Oku
    Aşağı yukarı aynı taktikle çalışıyoruz. her noktadan alım kabiliyetini yitirmiyeceksin. Az olsun senin olsun. birde tüm sermaye asla masaya sürülmemeli. Daima az miktarlarda parçalı giriş , kara geçen kısımları kapatıp piyasa durumuna göre sürekli cepaneyi geri alıp yeni kovanları piyaaya süreceksin. mümkünse düşüş görüyor isen zararına yani stop noktanı belirliyeceksin. Kapatıp geçeceksin. daima stop iyidir. kol yerine parmak ucundan vereceksin. formasyonları iyi takip edeceksin. matrikste veriyor formasyonlaarı.
    syn emirler...kötü örnek olacak ama ..yaşım 47...ve ben 16 yaşından 32 yaşına kadar ( evlendikten sonra tövbe ettik ) kahvede çatır çatır kumar oynamış bir kişilik olarak şunu bilirim ..kahveden içeri girdiysen ve kumarı sen oynatmıyorsan(kumarı kahveci oynatır...) cebinde karı gördün mü masadan kalkacaksın..hemde kimsenin beklemediği yerde çünkü masada en sonunda kahveci kazanmak zorunda...buna göre uygularım borsayı...syglar...

6.  Alıntı Originally Posted by emirler Yazıyı Oku
    evet stop idir..ama bilmediğin kağıtta eğer kağıdı biliyorsam stop yapmam çünkü 5e bölünmüş olan sermayeyi uygun olan yerlerde harcayıp...maliyet düşürürüm..6,53 ve 5,95 aldığım ( eşit miktarda olcak mutlaka dengeyi bozmayacksın)benim maliyetim şuan 6,24 eğer düşerse inşaallah düşmez....5,32 den alacağım aynı eşitlikte ki mal ile ortalamam 5,93 e düşer...ama bir yerden mutlaka tepki vereck bu....sonunda da haraket başlayınca nasıl alırken acımasız bir şekilde beklediysem yine aynısını yapacam..5,32=> 5,95 çak gitsin acıma sakın...bakınız 5,96 ...2 gündür taş gibi orada duruyor niye risk alayım 5,95 yıktığım para cebim de karda cebimde aynı yere inmeyecek diye bir kural var yok çünkü kuralları kahveci koyuyor dimi...aynı yere inerse tekrar al...haa!! yukarı gitti...sıkıntı yok...5,95 ten aldıkların var dimi bu şekil de yabancılar top cevirirken bende aklımda olan ( 7senedir borsadayım) ve tanıdığım kağıtlarda dönerim dururum ...syglar....

7.  Alıntı Originally Posted by nightbirdss Yazıyı Oku

bakın kozaa da hep aynı şey..syglar...içinde oynadığın kanalının dışına çıktı ise direksiyon başkasının eline yan kağıt el değiştiriyor..yada bir operasyon yiyor demek çak ve çık geri gelirse senindir...gelmezse kağıt mı yok bana..sizler burada 7,05 üzeri ekran izlerken ben ttkom u 3,50 den 3,36 dan topladım ala sata ala sata 4,25 kadar götürdüm ve çıktım ayın 2 sinden beri kendimce uygun olan yerlerden topluyorum...
    Ne sacmalayip duruyorsun kardesim? Amma da sistin yani. Biz de kqzaniyoruz uc bes ama boyle de yazilmaz burada bir suru zararda bekleyen adam var. Bir de su saygilar lafini zirt pirt yazmak zorunda misin???Ne alaka?

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Duzn Yazıyı Oku
    Bende bundan sonra senin taktigi uygulucam..
    sn duzn

borsada ister teknik analizle alıp satın ister temel analizle ister takas analiziyle... gerçek olan tek şey sizi bu hareket tarzı para kazandırıyor mu? sorulması gereken tek cevap bu.. eğer kazandırıyorsa.. doğru yoldasınız...

Sayfa 771/1527 İlkİlk ... 2716717217617697707717727737818218711271 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •