Bizim ülkemizede var ülkeyi idare ediyorlar büyük cinsinden,TC Atatürkçülüðe ve ilkelerine karþýlar,dýþarýdan aldýklarý talimatlan hareket ediyorlar,bunlarýn hissi hareketi yok talimat aldýklarý için,kendilerince bir sistem peþindeler,kahraman olmak için halkýn gözüne girmek için darbe düzenlediler,yarýn kutlamalarý var,darbecikte sokaða çýkanlara bile benmi dedim size çýkýn diye aynen mavi marmara gemisini gönderdiði gibi,bunun dediðini tersten okuyacaksýnýz,ama çok kurnaz devamlý dini kullanýr,yaptýðý hýrsýzlýklarý CHP'ye yamama peþinde devamlý,Akrep diye belirttinizde bende büyüðünü belirttim...
Allah'ýn kusursuz tasarýmý falan deðil. Doða ve Evren. Farklý boyutlar. Müslümanlar her konuda bilmiþ. Ateist bir þeyi açýklayamadýðnda hadi açýklayýn ateistler derler. Ben Doðanýn ve Evrenin ve farklý boyutlarýn sýrrýný çözecek kadar küstahlaþmadým. Müslümanlar her türlü küstahlýk ve meydan okumayý yapar. Ben herþeyi açýklayacak kadar küstah deðilim. Müslümanlar her konuda haddini aþar ve evrenin sýrrýný çözedek kadar küstahtýr. Ben tanrýya meydan okuyacak kadar düþmedim. Yazacak çok þey var - ama sýðmaz buraya. Beynime girmenin bir yolu varsa her þeyi sorun.
Ben bu tarz bilgileri derinlemesine bilmeden yaymanin eðer cahillik deðilse , ters manipülatif propaganda olduðunu düþünüyorum. Yüzde doksaný scientific american gibi dergilerden ceviridir.
Mucize aramak esasen aptalligin nirvanasidir.
Dün aksam Satürn un uydusu Titan i izledim animasyonla (stargaze) üzerinde deniz ve plajlar var ama su deðil metan denizi yaðmur da metan olarak yaðýyor. Yani her bilgi çok acayip ilginç.
Bir de burada hiç gereði yokken bazen siyasi bazen dini bilgilerle firtlayan Týnaz gibi manipulatörler var , bu adam bir servise çalýþmýyorsa çok þaþiririm . Hristiyanlik, Müslümanlik arasýndaki fark buranýn konusu mu , bu adam ne amaclamakta? ne yapmak istemektedir. ? Halký din ile bölmek amacýnda mýdýr ?Kanada gizli servisi buna kaç para ödemektedir ?Hayiiiinn.
.....
Allah bir bilgiyi sorgulamadan dolayi bela vermez bence , ahmaklýk da bir beladýr, böyle düþünürsek Allah bu ülkede pek çok kiþinin belasýný baþtan vermiþtir zaten , sonradan vereceði hariç.![]()
ONS altýn 3360,altýnda çift etki dolar endexli olduðu için.
Dolar 40.2 üstü...dolar hareketli
Euro 46.9 üstü.
Yer Ýmleri