Benim perspektif değişti bundan sonra yaparsam bile gün içi hisse alış satış olur. Geceye hisse ile girmem varsın iki kademe yukardan olsun.
Benim perspektif değişti bundan sonra yaparsam bile gün içi hisse alış satış olur. Geceye hisse ile girmem varsın iki kademe yukardan olsun.
Bu arada geçenlerde nadir goldun bir Gr lik denk geldi mukayese ettim diğer bir Gr liklardan küçük gibi gözüktü hepsini sattım başka gramlar aldım. 24 Gr fiziki oldu hiç bir şekilde altınbank yada Şimşeğin sisteme girmeyecem
tarafsız ve özgür basından günün önemli haberlerini veriyoruz terör örgütü cahape nin akdeniz ayağına baskın yapıldı çok sayıda şüpheli göz altına alındı Antalyanın böcüğü kafese kondu Ad*****n fellahı önce direndi sonra cesur kahraman emniyet güçlerimizin kollarını kıvırıp ensesine çökünce mecburen teslim oldu iktidar kanadından alınan kulis bilgilerine göre terörsüz Türkiye hedefinde yeni bir anayasa yapılacağını eski Türkiye alışkanlıklarına son verileceğini bütün yetkilerin başkana verilceğini gösteri miting yürüyüşler başkanın iznine tabii olacağına kesin gözüyle bakılıyor hatta seçimlerin iptal edileceğini başkanlığın babadan oğula geçeceğini idda ednler bile var yeni anayasada muhalefet partilerinin başkanlarının devlet başkanı tarafından tayin edileceğini söyleyenler bile var böylece bay kemale gün doğacak aynı devletbey örneği veriyorlar başkan erdoğan cahape nin başındakı zata dava açacağını ve böylece bağımsız yargımızın hakınnda hapis ve siyasi yasak bile verebileceğini ima etti densiz bir basın mensubunun bazı muhalif kesimler CHP li belediyelerde yolsuzluk varda akp li belediyelerde yokmu diye soran bir gazeteciye akp partinin ak ve pak olduğunu söyledi bizim belediye başkanlarımızın müslüman olduğunu alnı secdeye değdiğini umre yaptığını camiye cumaya gittiğini dolyısıyla soruşturmaya gerek olmadığını söyledi bir gazetecinin muhalif kesimlerin limon dergisine saldıran müslüman gençlerimizi eleştiriyorlar diyorlarki arapların peygamberide bir insandı kızı karısı vardı dolayısıyla bir resmi olamazmı diyorlar başkan erdoğan bu soruya peygamber efendimize laf söyletmem dillerini kesmesini biliriz dedi başörtülü bacımızın örtüsüne uzanan elleri kırarız dedi. bizi izlediğiniz için teşekkür ederiz.......
Son düzenleme : Megastone; 06-07-2025 saat: 23:47.
Özgür Özel hakkinda "Cumhurbaşkanına hakaret" dahil 3 ayrı suçtan soruşturma başlamış.
Ben bu ara kuzey koreye odaklandım.cok ilginç bir ülke.lidere tek laf edemiyorsun.sistem seni anında cezalandırıyor.ne ilginç di mi.insanin akli almiyor.lidere az bisi eleştiri yap anında hapis.ya dunyada ne ilginç ülkeler var ,olacak iş değil.
"türkçeninde" de ayrı yazılır. virgülden sonra boşluk bırakılır.
trt kurumundan yazı alıntılarken virgülleri noktaları silmenin ne s2k bir mantığı vardır?
küçük harfle yazmak çeyrek asırlık yerli yabancı birçok sözlük formatından alışkanlıktır.
dünyadan haberi olmayanlar anlamakta zorluk çekebilir.
Yer İmleri