İyi akşamlar. Kargo ile sıvı gönderimi sanmıyorum ki doğru dürüst yapılsın bizim kargo şirketleri ile. Arkadaşıma sorarım yine de böyle bir imkanı var mı diye.
Arkadaşlar direk üreticilerden alırsanız fiatlar çok pahalı değil. Bende 250 kg fazla vardı. Kg 20 tl den verdim.Zeytin yağı fabrikalarında sorarsanız varsa ucuza temin edebilirsiniz. Selamlar.
Arkadaşlar direk üreticilerden alırsanız fiatlar çok pahalı değil. Bende 250 kg fazla vardı. Kg 20 tl den verdim.Zeytin yağı fabrikalarında sorarsanız varsa ucuza temin edebilirsiniz. Selamlar.
siz nerdesiniz. zeytinyağı fabrikalarının ismi yada yerini söylerseniz memnun olurum. acizhane ihtisas konum olur. nerde antika nerde eski sistem zeytinyağı fabrika ya atolye si varsa ilgi alanımdadır.
Ustadim siz hayat tozu yutmus insansiniz
Kilibik gercek bir kilibik asla ben kilibigim demez
4*4 söz dedikleri olsa olsa budur.
Bu söz karşısında şapka çıkarıp,
bana tevdi edilen sözü dayayacak bir yer bulmam gerekiyor.
üstad dedi geçti nereye dayarsan daya artık.
Arkadaşlar İstanbul'da olan varsa arkadaşa getireceğim ben kilosunu 60 liradan satıyor. Memleketin en kaliteli zeytinyağlarındandır. Bergama (Kuzey Ege) zetinyağıdır.
İyi aksamlar,sn. Focabeyi merhaba,gerçi İstanbul demişsiniz ama, Ankara'ya kargo ile gönderme durumunuz olursa bende 10 kg alabilirim,sorun olursa önemli değil,şimdiden teşekkürler.
Ustadim dikkat edin kendisi kievden yeni geldi
Yaga yag karistirmis olabilir 😄😄😄😄
Yer İmleri