Sayfa 772/1003 İlkİlk ... 272672722762770771772773774782822872 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 6,169 - 6,176 arası.

Konu: Viop XLII

BofA bugün FROTO alıp ASELS EKGYO EREGL satıyor,

BofA nın aldıkları,

3. olm ne ermenisi, azerbaycan üç beş siha ile göçertti adamları.. Ne biçim fantezilerin var.

Diasporayı kastediyorsan o da yemez. Rusyayı arkasına alır diyorsan o da yemez..

Topic aç orada yaz.

2807 maliyetli longları 2931 ort. ile kapattım.
    Giderse hisselerle devam ederim.
    2876 altında short düşünürüm.(Anlık)

5. Birisi uzak vade dolarları neredeyse tavana kadar aldı işlem hacmi yüksek olmayınca garip şeyler olabiliyor az kontratlarla.

6. adanada conolar kavga etmiş savaş çıkmış savaşşşşşşşşşşş endeks düşmeliiiii lan düşmeliii hemen short açıyorum eeee ama düşmüyooo hemen başka bir kötü haber bulmalı.
    Esenyurtta pakililerle afganiler birbirine girmiş savaşşşşş endeks düşmeliiiiii lan düşmeli hemen shortlara ekleme yapmalıyım ama düşmüyooooooo
    Başka bir kötü haber bulmalı hahahahaha döngü bu şekilde emenuke

Sasa %7 yapmış tarihi ath yapmış endeks düşecek ulan endeks mayıs haziran temmuz milletin ağzına zıçtı bıraktı bırakında ralli yapsın bi zahmet ama bize mazut lazım mzuttttttt shortlayın la shortlayınnn blki düşer
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

7.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    ben efendice yerinde oturanlara dimiyom

İSLAM'A, TÜRKLÜĞE, TÜRKİYE CUMHURİYETİ'ne saldıranlara

TÜRKİYE CUMHURİYETİ'ni YIKMAYA UĞRŞANLARA diyorum.

öldürülen PKK'LILARIN % kaçı ERMENİ çıktı ?

% 90'ı...

ve 40 SENE oldu, hala PKK'yı bitiremedik
    İlacını al ilacını..

8.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    adanada conolar kavga etmiş savaş çıkmış savaşşşşşşşşşşş endeks düşmeliiiii lan düşmeliii hemen short açıyorum eeee ama düşmüyooo hemen başka bir kötü haber bulmalı.
    Esenyurtta pakililerle afganiler birbirine girmiş savaşşşşş endeks düşmeliiiiii lan düşmeli hemen shortlara ekleme yapmalıyım ama düşmüyooooooo
    Başka bir kötü haber bulmalı hahahahaha döngü bu şekilde emenuke

Sasa %7 yapmış tarihi ath yapmış endeks düşecek ulan endeks mayıs haziran temmuz milletin ağzına zıçtı bıraktı bırakında ralli yapsın bi zahmet ama bize mazut lazım mzuttttttt shortlayın la shortlayınnn blki düşer

Sen kürkçü dükkanına geri mi geldin? Endeks hisse falan takılıyorsun..

Sayfa 772/1003 İlkİlk ... 272672722762770771772773774782822872 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •