Sayfa 773/2200 İlkİlk ... 27367372376377177277377477578382387312731773 ... SonSon
Arama sonucu : 17597 madde; 6,177 - 6,184 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Putin, Rusya'nın nükleer cephaneliğini kullanabilir mi?
    Rusya, dünyayı korkutmak, Ukrayna'yı teslim olmaya çağırmak veya hatta Batılıları Ukrayna'yı teslim olmaya ikna etmek amacıyla, Ukrayna'nın seyrek nüfuslu bir bölgesini veya bir Ukrayna askeri tesisini hedef alabilir.

SIPRI'ye göre 4500 nükleer savaş başlığı stoğuyla dünyanın bir numaralı nükleer gücü Rusya, Hiroşima’ya atılan bombadan daha az güçlü ‘taktik’ nükleer silahlara sahip.
    Putin'in nükleer savaşı tetikleyebilecek nükleer cephaneliğini kullanmasının pek olası olmadığı düşünülüyor.
    @erefefik

2. Acaba Ukrayna'nın elinde de "güçsüz taktik nükleer silah" var mı?
    @erefefik

3. Coşkun Faik Kavala
    @KavalaFaik
    ·
    5d
    Bu Avrasyacı-Ulusalcı akım gerçekten çığrından çıktı.
    Adamlar güya Atatürkçü ve şeriatçı İran rejimini savunuyorlar. Bize de niye şeriatçı İran rejimini savunmuyorsun, nasıl Atatürkçüsün diye hesap soruyorlar. Şaka gibi...
    @erefefik

4. Dr. Ömer Turan
    @omerturantv72
    ·
    1 sa
    Muhalefetin çok önemli kısmı Kılıçdaroğlunun adaylığını doğru buluyor, destekliyor, kazanacağınada gerçekten inanıyor. Bizim eleştirilerimizede çok kızıyorlar. Diyecek bir şey yok. Kendi düşen ağlamaz. Seçim akşamı görüşürüz. Siz birbirinize twiterda gaz vermeye devam edin.
    @erefefik

5. 🔴 #SONDAKİKA
    Rusya lideri Putin, ABD'nin istihbarat bilgilerini sızdıran Edward Snowden'a Rus vatandaşlığı verdi.
    @erefefik

6. Enver Aysever:

"Ben açık söylüyorum, ben Osmanlı torunu değilim. Ben Cumhuriyetin çocuğuyum. Ermenilere olağanüstü ağır zulüm yapıldı (1915), bunu kabul etmeliyiz."
    @erefefik

7. Ha****** köpek
     Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Enver Aysever:

"Ben açık söylüyorum, ben Osmanlı torunu değilim. Ben Cumhuriyetin çocuğuyum. Ermenilere olağanüstü ağır zulüm yapıldı (1915), bunu kabul etmeliyiz."

8.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Enver Aysever:

Elli kere yazdım sildim ama bende h........ diyorum
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 773/2200 İlkİlk ... 27367372376377177277377477578382387312731773 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •