Sayfa 773/1007 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783823873 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 6,177 - 6,184 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bu sene çiftçiler çok kâr eder diye düşünüyorum.
    Herşeyin fiyatı 3 kat arttı.
    Mesela hergün bir tane 17 kiloluk karpuz satan bir çiftinin aylık cirosu memur maaşına denk geliyor olması lazım. günde iki karpuz satarsa bi karpuz ikramiyesi olur
    Bozkurt kardeş çiftçinin kar etmesi için hal yasasını değiştirip. Devletin hala girmesi lazım.
    0,5 çiftçiden alıp 5 liraya satıyor şerrolar.
    Bence devlet işin içine girmeli. Bu halcileri halletmeli. Adamlar iyi kar ediyor. Bence aradan çıkartması lazım bunları.

2. Üreticiden başkası kazanamaz artık, durumlar değişti.
    Paranın alım gücü azaldıkça değeri arttı, araştırmadan kimse bişey almıyor, enaz üç manav iki market dolaşıyor fiyat araştırması yapıyor, nerde kuyruk var bilki orda bi ürün ucuzlamış tir, sana sıra gelene kadar stokta ürün biter

Kazanmak için bişeyler üretin, vakit daha geç değil...
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    benc ebedava hepsi
    az önce markete girdim
    büyükçe bi karpuzu dilimlemişler 67 tl dilimi
    şöyle bi hesap yaptım
    karpuzun bütünü 335 tl ye denk geliyor
    bence 11 tl ye amiral 14 tl ye yonca 250 tl ye tüpraş 28 e aselsan 6 tl ye halkb bedava kalıyor
    ben de genel olarak bedava demek istemiştim. kamu hisseleri için net bir şey diyemem.

ama bu long yaparım anlamına da gelmez. ara ara mutlaka long yığılınca V'ler yapacaktır. teminatlar çok pahalı.

piyasanın dengesi çok bozuldu.
    audentes Fortuna iuvat

4. sindoma, gargara saatlerine girmiş bulunuyoruz, bi daldı-çıktı deneyecek mi bakalım.. denerse, pzt-salı dalmalarında destek olarak çalışan 5-günlük ortalama 2840 hedef olur

uzun bi aradan sonra, 8 nisandan beri, dün ilk defa 11K gibi ciddi bi pozisyon artışı oldu, 3 bin yakın vade 8 bin yeni vade olmak üzere.. nisan-haziran makas 102 civarında hareket ediyor, şimdiye kadar bi trade fırsatı vermedi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Bozkurt kardeş çiftçinin kar etmesi için hal yasasını değiştirip. Devletin hala girmesi lazım.
    0,5 çiftçiden alıp 5 liraya satıyor şerrolar.
    Bence devlet işin içine girmeli. Bu halcileri halletmeli. Adamlar iyi kar ediyor. Bence aradan çıkartması lazım bunları.
    Çiftçinin direk satmasını yasaklayıp, halcileri zorla araya sokan devlet değil mi ztn?
    Neden yaptı? Ordan rahat rahat vergisini alabilsin diye yaptı.
    Devlet her halta saçma sapan burnunu soktuğu için bu haldeyiz biz ztn. Hiç karışmasa daha iyi olur...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

spekler cumaya gitmiş sanırım.hareket yok

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    spekler cumaya gitmiş sanırım.hareket yok
    anlaşılan robotlarını da götürmüşler.
    audentes Fortuna iuvat

8.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    sindoma, gargara saatlerine girmiş bulunuyoruz, bi daldı-çıktı deneyecek mi bakalım.. denerse, pzt-salı dalmalarında destek olarak çalışan 5-günlük ortalama 2840 hedef olur

uzun bi aradan sonra, 8 nisandan beri, dün ilk defa 11K gibi ciddi bi pozisyon artışı oldu, 3 bin yakın vade 8 bin yeni vade olmak üzere.. nisan-haziran makas 102 civarında hareket ediyor, şimdiye kadar bi trade fırsatı vermedi
    Dışarısı dalgalı bugun hacimde geride kaldılar .
    dün akçaya burada yazdığım yonca olayı fiyatlamalarda yer alırsa bugun tup le beraber pıst 100 yeşile taşıyabilirler.
    yonca ve tupde güzel formasyonlar mevcut
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 773/1007 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783823873 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •