Sayfa 773/1195 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783823873 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 6,177 - 6,184 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

motorine 2 lira 25 kuruşluk bir indirim bekleniyor.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by karbonat27 Yazıyı Oku
    İŞBANKASI, emekli promosyonunu 10000 tl. yapmış.
    Özür dilerim. Maalesef yanlış duyumu aktarmışım.

SPK: Pay senetlerinde yapılan işlemler Borsa İstanbul tarafından anlık olarak takip edilirken, Kurulumuz da gerçek ve tüzel kişilerin piyasa bozucu hareketlerine karşı gözetim ve denetimini sürekli olarak yapmaktadır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Günaydın TÜRK MİLLETİ

Yanar dönerlere

Omurgasızlara

Mezhebi genişlere

Para sevicilerine

Doğa katliamcılarına

Yalanda ve iftirada çığır açanlara

İnanmam ve dikkate de almam.Yok hükmündeler.

Lakin tabiki tehliksizde değiller.

Örnek

abd üzerimize çalışıyor ve işbirlikçileri bop bağlamında başta.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Yuh Haram değilde nedir bu.Maaşların yarısı başka yeremi?

Bir aylık maaşı 41 asgari ücrete eşit!

Vakıflar Genel Müdürü AKP’li Burhan Ersoy’un 3 yerden maaş aldığı ortaya çıktı CHP’li Yavuzyılmaz, Ersoy’un ayda toplam 228 bin lira kazandığını açıkladı...

https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...-esit-7371553/
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,061
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    SPK: Pay senetlerinde yapılan işlemler Borsa İstanbul tarafından anlık olarak takip edilirken, Kurulumuz da gerçek ve tüzel kişilerin piyasa bozucu hareketlerine karşı gözetim ve denetimini sürekli olarak yapmaktadır
    Çıkarken neden ses soluk yoktu,garantiyi 31 liradan 20 tl yaptılar,zaten beklentim 15 tl

7. günaydın iyi haftalar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,061
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Bir aylık maaşı 41 asgari ücrete eşit!

Vakıflar Genel Müdürü AKP’li Burhan Ersoy’un 3 yerden maaş aldığı ortaya çıktı CHP’li Yavuzyılmaz, Ersoy’un ayda toplam 228 bin lira kazandığını açıkladı...

https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...-esit-7371553/
    Eleştirsen vatan hainisin,iktidarı yıkmaya teşebbüs,halkı kışkırtmak,çünkü benim başımada geldi,fahrettin altunanın avukatı ve savcısı iddianemde öyle yazmıştı,hakimde bunu onaylamış bana 5 sene gözetim vermişti 1750 tl idari para cezası,5100 tl avukat parası icra yoluylan,olsun,bunları yanında bırakacak değilim,savunmamın en sonunada ifade diekçemde,kayıt dşı malları kayıt altına aldım dedemde dünya kadar bağış yaptı devlete,bu ülkede devletin tek kuruşunu yiyen olursa ilahi adalet bizden önce yakasına yapışır cezasını keser tüğü bitmemiş yetimin hakkını yediği için diye belirtmiştim ve fahrettin kanser oldu,akıllanmadığı için trollerini hala masumların üzerine salıyor,acaba bunlar fatihdendemi örnek almıyor,fatih vakıflara çöken olursa lanetim olsun demişti,devletin malıda her kuruşuda vakıf sayılır

Sayfa 773/1195 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783823873 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •