Sayfa 773/1000 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783823873 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,177 - 6,184 arası.

Konu: Viop LX

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
    Yarın TCMB faiz kararı açıklanacak. Ukrayna gerginliği ile aynı güne denk gelince rezonans oluştu. ne hikmetse bugün BOfa Viopta ilk 5'e girememiş ne alıcı ne de satıcı tarafında... Artık bizim borsanın pek tadı kalmadı, dandik bir coin'in bile derinliği Bist100'den daha yüksektir. Bazen sorguluyorum neden hala bist'de işlem yapıyorum diye. 2-3 tane robotun elinde oyuncak oldu, fiyatların gerçeklikle ilişkisi kalmadı. THY 2 FK'da kaldı sanırsın uçaklarının yarısı yerde kaldı.
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
    Bu da meraklısı için gelsin, bugünün karnesi:
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

3.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Yine füzeleri BIST e attılar herhalde.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Almanya çok az ekside Rusya nin tehdidinde tüm Avrupa artiya geçmek üzere
    Abd aylardır artıyor çok az eksi
    Hicbiryerde düşüş yok
    Neden en ufak birseyde akp nin les borsası yerle bir oluyor??
    Çünkü hergun satan yabancı kurum üzerinden akp nin t kendisi
    Hamallık yapıp taşıdığınız hisselerden büyük para kazaniyor burası artık onlar için gelir kapısı oldu

4.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    valla şaştım tebrikler..hani gyo da kaldı aklım..inadına diyince dedimki bu haybeci.. viop aleminden koku sürerek hisse taşımak da büle olmalı.. aslında tam beğendiğim tarz..da bucim farkı ne
    Eyvallah..Teşekkür ederim.
    Buçim hakkında burada yazarsam yanlış anlaşılabilirim.
    Uzun vadeli yatırım diyelim.

YTD

5. son 1-2 ayda ekranlarda hisse bazında ayrışma olmalı sözünü çok duyduk..altını çizelim önemli yani.... genelde ayı piyasası için yumuşak tabirdir bence..güzel bir ayrıntı
    eğer ayı piyasasındaysak ( en az orta vade ) ucuzluktan bahsedip borsadan ayrışma kolay kolay olmaz..bu gyo ların reklamını çok yaptılar, ucuzluktan değil tamamen yönlendirme..
    neden ...çünkü aylıklar tüm hisseleri aşağı çevirirken gyo ları yukarı çevirdi..olmaz olmaz olmaz..ayı piyasasında böyle bişey olamaz..
    haa bu yukarı hareketin tekrar aşağı dönmesi gerek..nasıl olacak bu..jet hızıyla inerek olacak..başka yolu yok..işte elde var 1..
    borsanın 9000 altına hızlı gideceğinin ispatı bence..ve 9000 den sonra bu gyo lar ın aylıkları borsanın geneline uymalı..

6. #SONDAKİKA

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın:

Parti içinde devam eden bir inceleme mucibince Isparta Milletvekilimiz Hasan Basri Sönmez’in, Bolu Milletvekili İsmail Akgül’ün ve Kilis Milletvekili Mustafa Demir’in istifaları istenmiş, müteakiben de istifa dilekçeleri kabul edilmiştir.

7.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    son 1-2 ayda ekranlarda hisse bazında ayrışma olmalı sözünü çok duyduk..altını çizelim önemli yani.... genelde ayı piyasası için yumuşak tabirdir bence..güzel bir ayrıntı
    eğer ayı piyasasındaysak ( en az orta vade ) ucuzluktan bahsedip borsadan ayrışma kolay kolay olmaz..bu gyo ların reklamını çok yaptılar, ucuzluktan değil tamamen yönlendirme..
    neden ...çünkü aylıklar tüm hisseleri aşağı çevirirken gyo ları yukarı çevirdi..olmaz olmaz olmaz..ayı piyasasında böyle bişey olamaz..
    haa bu yukarı hareketin tekrar aşağı dönmesi gerek..nasıl olacak bu..jet hızıyla inerek olacak..başka yolu yok..işte elde var 1..
    borsanın 9000 altına hızlı gideceğinin ispatı bence..ve 9000 den sonra bu gyo lar ın aylıkları borsanın geneline uymalı..
    Benim portföyümde GYO kalmadı..dediğiniz gibi çok düşerse şartlara göre değerlendiririm.

YTD

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    sabah teknik bantlarım sorulduğunda cvp vermiştim.
    dolar bazlı 2.66 denk geliyor işaretlediğim bölge.
    bu bölge çalışmazsa geçen hafta özelden bana ulaşan arkadaşlara bir formasyon vermiştim kama hedefi olan 2.60.2.61 takip ederim.bu yüzden 2.66 önemli altı üstü.

ayın 14 de 2.72-2.73 dolarlarda paylaştığım arkadaşlar ekmeğini yemiştir inşallah.Buraya yazmayan ama burayı takip eden 4 kişi iyi değerlendirmiş.Formasyon bittimi diye sorulmuş.formasyonun son hali aşağıda en düşük bugun 2.61 gördü.

Ben formasyon avcısıyım av benim işim tek atış.BUMMMMMM

Sayfa 773/1000 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783823873 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •