Sayfa 774/993 İlkİlk ... 274674724764772773774775776784824874 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 6,185 - 6,192 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,363
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    memursenin başındaki adam reis %25 zammı müjdeliyorum diye konuşunca neredeyse havalara uçtu ayakta alkışladı
    bunun hesabını oda verecek sarı sendikacılığında bi adabı edebi onuru vardır.
    u kadar onursuzlukla mı memuru temsil edeceksiniz.
    yazıklar olsun.
    İktidarın atadığı elaman, tayyip iktidarı devir aldığı an gerçek sendikacı olan kamu işin sendikacılığını lav etti kitleri özelleştirerek,çünkü 1970-2001 arası gerçek sendikacılık hep hükümet devirmiştir,bunu bildiğinden ilk kamu iş sendikacılğından başladı,peşi malum askere darbe ,en sonda yargının ele geçirilmesi,adam kurnaz militarist,yıllarca dersini iyi çalışmış arkasını ABD'ye dayadığı için,ben sonuca bakarım,böylelerin sonu çok feci olur,tarihte çok örnekleri vardır.

2.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Reis aday olmayacak sonucunu çıkarabilir miyiz acaba?
    Anket sonuçları ellerinde. Hangi karara ne kadar tepki geleceğini ölçüyorlardır.

Vatandaşlık verilen yabancıları v.s. hesaba katıp değerlendirmek lazım
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,363
     Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Reis aday olmayacak sonucunu çıkarabilir miyiz acaba?
    Hiç belli olmaz,çeşitli kurnazca hesaplarıda vardır bilemiyoruz,mesela gelen hükümetin bocalamasını bahane edip yaygara yapıp yeni kurulan hükümeti devamlı bombalayacak söylemleriylen,işte görüyorsunuz yapamıyorlar,bizim zamanımızda ülke böyle değildi dediğini şimdiden duyar gibiyim,geçmişte yaptıklarını balık hafızalı halkta unutur gider,üstelik taktığı borçları,ülkenin içini boşalttığını bile unutur giderler,temennim tamamen defterinin dürülüp yargılanmasını isterim ivediklen,kaçarmı,sanmam gideceği yer yok,bu ülke öcalanı bile söktü aldı kaçtığı yerden.

4.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Hiç belli olmaz,çeşitli kurnazca hesaplarıda vardır bilemiyoruz,mesela gelen hükümetin bocalamasını bahane edip yaygara yapıp yeni kurulan hükümeti devamlı bombalayacak söylemleriylen,işte görüyorsunuz yapamıyorlar,bizim zamanımızda ülke böyle değildi dediğini şimdiden duyar gibiyim,geçmişte yaptıklarını balık hafızalı halkta unutur gider,üstelik taktığı borçları,ülkenin içini boşalttığını bile unutur giderler,temennim tamamen defterinin dürülüp yargılanmasını isterim ivediklen,kaçarmı,sanmam gideceği yer yok,bu ülke öcalanı bile söktü aldı kaçtığı yerden.
    O işleri bana bırakın. Benim planlar hazır. Zaten her gün hangisini nerede ziksem diye düşünür dururum.

türkiyenin sorunları çok kolay çözülebilir. lakin var olan yapının tümden değişmesi lazım. yeni gelecek iktidar ilk etapta 8 milyon göçmenin yarısını geri gönderse işsizlik sorunu ve kira yüksekliği sorunu çözülecek. et konusu da ayrı bir önemli, bir 5 yıl daha burada kalırlarsa ülkede hayvan kalmayacak.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bu makroekonomik veriler ile ölüm kaçınılmaz.

5 nisan'ı aramazsak iyidir.

aşırı derecede uyuşturucu alıp bünyesinde sahte cenneti yaşayan birisi gibi oldu ülke ! kaçınılmaz son belli

yazık gerçekten ! hükümet içinden aklı selim biri çıkıp da ne oluyor demiyor ?

7.  Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    türkiyenin sorunları çok kolay çözülebilir. lakin var olan yapının tümden değişmesi lazım. yeni gelecek iktidar ilk etapta 8 milyon göçmenin yarısını geri gönderse işsizlik sorunu ve kira yüksekliği sorunu çözülecek. et konusu da ayrı bir önemli, bir 5 yıl daha burada kalırlarsa ülkede hayvan kalmayacak.
    ülkede hayvan kalmayacakmış..
    20 yıl önce çok vardı da şimdi az mı kalmış..?

8.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    bu makroekonomik veriler ile ölüm kaçınılmaz.

5 nisan'ı aramazsak iyidir.

aşırı derecede uyuşturucu alıp bünyesinde sahte cenneti yaşayan birisi gibi oldu ülke ! kaçınılmaz son belli

yazık gerçekten ! hükümet içinden aklı selim biri çıkıp da ne oluyor demiyor ?
    ülkede uyuşturucu o kadar bol ki kıbrıstakiler de faydalansın diye bizimkiler mersinden deniz salıyorlarmış, işin komiği g.kıbrıstakiler bile bayram ediyorlarmış, adamların sahilleri uyuşturucu torbalarıyla dolmuş..

Sayfa 774/993 İlkİlk ... 274674724764772773774775776784824874 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •