-
Adam fakir giyimliydi, belki de delirmenin sınırlarında geziniyor. Hepimiz sorumluyuz o adamdan ve çocuktan, hepimiz!
-
Topluma şöyle bir bakıyorum, öyle görünüyor ki çalışmadığımız yerlerden gelecek öbür dünyada sorular, hiç çalışmadığımız, bakmadığımız.
-
Hepi topu beş altı saniye sürdü gördüğüm manzara ve adamın çocuğu alıp götürmesi. Aşağıya inecek vaktim olmadı ki inerdim. Çocuk, sümük çeke çeke babasının elinden tuttu, uzaklaştılar...
-
Hem olaya müdahale etsen sonuca müdahale edeceksin, peki ya sebepler?..
-
Kendine ait odasında uyuyan çocuğuma baktım, sonra o çocukcağızı düşündüm, sonra çocuğumu o çocuğun yerine koydum. Allah'ım!..
-
Şimdi ben o çocukla aynı geceyi, aynı yıldızların altını mı paylaştığımı zannedeceğim?
-
Ben şu saatlerde kötü yola düşürülmüş bir genç kız olarak bir yatağın kenarında ve içeri birazdan girecek ağzı ölü adam kokulu bir adamı bekliyorumdur; sizlerle paylaştığımız gökyüzün altında.
-
Sekiz dokuz yaşlarında bir çocuk olarak annemi babamı kaybetmişimdir savaşta, kardeşlerimin yaşayıp yaşamadığınıysa bilmiyorumdur; sizlerle paylaştığımız gökyüzünün altında.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri