Originally Posted by myfinans Her zaman söylüyorum Altın güvenli liman falan değil. Ons senelerce sürünmüş Arada bir çıkmış tekrar düşmüş. Dünyada tek bir güvenli liman varmış o da dolar. Artık ne zaman bir olumsuzluk olsa herkes dolara koşuyor dünyada Altınmış, gümüşmüş hepsi boş stres dönemlerinde. Haklısın üstat belirli bir zaman sonra dolara girelim en güzel
Originally Posted by Webster Sana bekle dedim veba Bekliyorum üstat bir problem yok. Cuma günü artış bekliyorum
Originally Posted by Kemtuz Üstad siz yakın zamanda aldınız demek ki dolar altını iyi tutmuş. Ons çok düşse de şükür siz kardan zarar etmissiniz teşekkür ederim üstat cuma günü artış bekliyorum belirli miktardaki kâr gördüğümde çıkacağım.
İsatr hissesinin tek bir lot fiyatina bir bakin ustadlar
Originally Posted by Pestilence Bekliyorum üstat bir problem yok. Cuma günü artış bekliyorum Sendeki sabir bende olsa suan abd ye borc verir duruma gelmistim
Originally Posted by myfinans Her zaman söylüyorum Altın güvenli liman falan değil. Ons senelerce sürünmüş Arada bir çıkmış tekrar düşmüş. Dünyada tek bir güvenli liman varmış o da dolar. Artık ne zaman bir olumsuzluk olsa herkes dolara koşuyor dünyada Altınmış, gümüşmüş hepsi boş stres dönemlerinde. ŞEYHİM, ALTIN DA 3. ALTIN VURUŞUMU YAPTIM. ÇOK YÜKLÜ ALDIM. ŞU AN 1866 LARDA BUGÜN ALDIM. SAAT 12 DE YARIN BİZİM ALACAĞIMIZ FİYAT BELLİ OLACAK DE Mİ?
Originally Posted by regal1 ŞEYHİM, ALTIN DA 3. ALTIN VURUŞUMU YAPTIM. ÇOK YÜKLÜ ALDIM. ŞU AN 1866 LARDA BUGÜN ALDIM. SAAT 12 DE YARIN BİZİM ALACAĞIMIZ FİYAT BELLİ OLACAK DE Mİ? Öyle olacak.Yarınki Tefas fiyatı. Fonun adı ne?
Originally Posted by myfinans Öyle olacak.Yarınki Tefas fiyatı. Fonun adı ne? DBA Aldım......
Forum Rules
Yer İmleri