Sayfa 775/1020 İlkİlk ... 275675725765773774775776777785825875 ... SonSon
Arama sonucu : 8158 madde; 6,193 - 6,200 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. 13,05,2024 tarihinde şöyle bir kap haberi vermişti egegübre....

Şirketimizin konteyner elleçleme ve terminalcilik faaliyetlerinde, hizmet kalitemizin ve elleçleme kapasitesinin artırılmasına teminen toplam 16.300.000 Usd bedelle bir adet STS liman vinci ve üç adet RTG saha istif vinç alımı için Çinli bir firmaya sipariş verilmiştir.

Söz konusu siparişlerimizin teslim süresi 19 ay olarak belirlenmiş olup, bu yatırımlarımız için alınan yatırım teşvik belgesi kapsamında kurumlar vergisi (%50, YKO %15), kdv ve gümrük vergisi istisnalarından faydanılacaktır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

13,05,2024 tarihine 19 ay eklediğimizde 2025 yılının aralık ayında tüm vinçler teslim edilmiş olacak.... bu tarih çok ilginç....çünkü BYD de 2026 yılının ilk çeyreğinde fabrikasını bitirmek amacında....kısacası BYD nin fabrikası bittiğinde bizim liman da her şeyiyle hazır olacak...
    Son düzenleme : keko; 23-10-2024 saat: 16:19.
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. yıllarca verilmeyen iskele uzatma izinlerinin verilmesi....yine yıllarca sit alanından çıkarılmayan 700 dönümlü arazinin birden bire sit alanından çıkarılarak yatırıma uygun hale getirilmesi...yeni çok sayıda vinçlerin sipariş edilmesi...BYD nin bölgeye gelmesi ile çok ilintili görünüyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. arkadaşlar hafızam biraz zayıflamış son zamanlarda ..yaş artık 50 oldu...tekrardan hatırlamak için bazı bilgileri paylaştım..büyük bir ihtimalle geçmişte paylaşılmış bilgiler bunlar...kusura bakmayın..zaman zaman hatırlamakta fayda görüyorum...

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    arkadaşlar hafızam biraz zayıflamış son zamanlarda ..yaş artık 50 oldu...tekrardan hatırlamak için bazı bilgileri paylaştım..büyük bir ihtimalle geçmişte paylaşılmış bilgiler bunlar...kusura bakmayın..zaman zaman hatırlamakta fayda görüyorum...
    İskele uzunluğuyla ilgili farklı rakamlar vardı, doğrusunu görmüş olduk...

Vinçlerin yerleştirilme tarihi ve teşvik-vergi istisnalarını da haliyle...

Kazancın bol olsun sayın hocam...

5. 13,05,2024 tarihli kapta vinçlerin teslim tarihi 19 ay denilmişti o tarihe 19 ay eklediğimde 2026 yılının ikinci ayında vinçler teslim olacağını düşünüyordum..biraz daha dikkatli hesap yapınca 2025 yılının sonuna denk geldiğini fark ettim...BYD nin fabrikasının bitme tarihi de 2026 yılının ilk çeyreği idi...

6. Angry

koy bakalım 100,100,100 kademlere komple yazda görelim elini

devre keser birazdan Nası bir döneme geldik çıldırıcağım

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    yıllarca verilmeyen iskele uzatma izinlerinin verilmesi....yine yıllarca sit alanından çıkarılmayan 700 dönümlü arazinin birden bire sit alanından çıkarılarak yatırıma uygun hale getirilmesi...yeni çok sayıda vinçlerin sipariş edilmesi...BYD nin bölgeye gelmesi ile çok ilintili görünüyor...
    arkadaşlar bence BYD işin içinde olmazsaydı devlet egegübreye bu kadar yardımcı olmazdı...sanki verilen kolaylaştırıcı teşvikler BYD nin hatırına görünüyor bana...kim bilir belki de byd ta başından beri önce egegübre ile anlaştı...

8. https://www.youtube.com/shorts/sNA2GKrdcuA

https://www.youtube.com/shorts/orbbaJJERfo

otomobiller gemiler ile nasıl ihracat yapılıyoru vede otomobil ihracatı için nasıl bir liman arka alanına ihtiyaç varı merak ettim...youtubede bu videoları gördüm...ilk başta egegübrenin alacağı vinçler ile otomobil ne alaka diye düşünmüştüm ama videoyu gördükten sonra durumu anladım...

Sayfa 775/1020 İlkİlk ... 275675725765773774775776777785825875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •