Sayfa 775/1004 İlkİlk ... 275675725765773774775776777785825875 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 6,193 - 6,200 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1. Isci ve bagkur emeklisine Eger %42.05 zam yaparlarsa, 2021 de erken secim var diyebiliriz.

Secim meydanlarinda da, ben verdim, bu dusen satin alma gucunun sebebi Dolar lobisi ile dis gucler diyecektir.

Yersen diyecegim de, 19 yildir yiyorlar.

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Ben zam mam istemiyorum $ 8 lira olsun yeter bana

İktisat.!!!
    Kaval çalmak değildir.!!!
    Papatya falı hiç değildir.!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!

6. Bay Kemal gitmiş , Aselsan -Katar markasını tescil ettirmiş ( bilgi Aselsan tarafından onaylı ) , ayrıca makine kimya endüstrisi kurumu Katar'in bağımsızlık günü müdür nedir o günde zil takıp oynayarak kutlama yapmış , .Yalellim Yallah sesleri km lerce mesafeden duyulmuş .

Yaw bu Kılışşdaroglu, bari beyaz entari ve çember ve parmak arası terlik ile dolassa da bitse hasret ayrıca Mercedes marka deve şeklinde bir makam aracını bay Kemal e angaje etsek .

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Memetcim o kadar dedikl bırak şu halkb yi geç dolara dinlemedin
    Ayhancim bı daha yazayım mi ben halkı 2018 de verip çıktım 2019 Mart'ta aldım oradan beri giren girdi sonra bıraktım peşini. Dolar almıyorum vatan hainliği bence altın tercih ediyorum alacaksam alıyorum.

8. Dolar gibi bir çöp neden alır insan gerçekten bir değeri yok altın alıyorum dese birisi neyse.. aynı TL gibi olacak dolarda..

Gümüş çıkartma maliyetleri var madenlerin maden alabilirsin enflasyona patlarsa maden üretim fiatlarida artacak. Çöp doların ne karşılığı var hıc.

Sayfa 775/1004 İlkİlk ... 275675725765773774775776777785825875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •