Sayfa 775/1000 İlkİlk ... 275675725765773774775776777785825875 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,193 - 6,200 arası.

Konu: Viop LX

1. el turco hoş geldin.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. ABD'li Ford, elektrikli araçlara geçişi ve artan rekabeti gerekçe göstererek Avrupa'daki istihdamı %14'ünü azaltacak

ABD'li otomotiv üreticisi Ford yaptığı açıklamada, elektrikli araçlara yönelik zayıf talep,
    elektrikli araçlara geçiş için hükümet desteğinin olmaması ve artan rekabet nedeniyle son
    yıllarda yaşanan önemli kayıpları gerekçe göstererek Avrupa'daki işgücünün yaklaşık %14'ünü
    azaltacağını duyurdu.

Ford, 4,000 kişiyi kapsayacak kararın öncelikle Almanya ve İngiltere'yi kapsayacağını belirtti.
    Bu rakam global olarak Ford'un 174.000 kişilik işgücünün yaklaşık %2,3'ünü temsil ediyor.
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

3. ArcelorMittal, Fransa'da iki tesisi kapatmayı planlıyor

ArcelorMittal'in bir yan kuruluşu, Reims ve Denain'deki iki tesisi kapatmayı düşünüyor. AFP'nin sendikalardan edindiği bilgiye göre, iki servis merkezi greve gitti.

Sendikalarıa göre, bu yaklaşık 130 kişinin işini tehlikeye atacak.

Şirketlere metal ve mineral toptan satışı konusunda uzmanlaşmış bir iştirak olan ArcelorMittal Centres de Services'in, "endüstriyel ve otomotiv müşterileri arasında son aylarda hızlanan keskin bir faaliyet düşüşüyle karşı karşıya olduğu" belirtiliyor..

4.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Sindoma53 takoz kırılmadan atmıştı..Formasyon çalıştı tebrikler..

İkincisi spot 10.500 direnç demiştik..Herkes kırılmadığını gördü..Ora kırılırsa zaten tüm ülke long olacaktı..10.200-10.500 pala oyun alanıydı spotta 10.200 altı şorttu..Neden o kadar kişi longta kalıyor anlamadım..Long olmak için bekleyeceksin 9450 dip 10521 tepe çek fibonu 61.8 78.6 dan dönecek mi dönerse ne ala..dönmedi mi bekle ikili dibi orda tutundu mu? Gir..orda tutunmazsa yeni dibin oluşmasını bekle.. bugün herkes şorttadır diye umuyordum ama öyle olmamış..Neyse bol kazançlar kalın sağlıcakla..
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...24#post6928824

Aynen
    Hayat hoş gerisi boş

5. NIO'nun net zararı elektrikli araçlarda fiyat rekabetinin gelirleri düşürmesi nedeniyle arttı

NIO'nun net zararı, Çin elektrikli araçlar pazarındaki şiddetli fiyat savaşının satış fiyatlarını ve gelirleri düşürmesi nedeniyle üçüncü çeyrekte arttı.
    Şanghay merkezli otomobil üretcisinin net zararı 5,14 milyar yuan (710 milyon dolar) oldu, geçen yılın aynı döneminde net zarar 4,63 milyar dolardı.Visible Alpha tarafından analistler arasında yapılan ankete göre 4,75 milyar yuan olan zarar tahmini de aşılmış oldu.
    Gelirler %2,1 düşüşle 18,67 milyar yuana geriledi ve analistlerin ortalama tahmini olan 19,14 milyar yuanın altında kaldı.

6. https://www.hisse.net/topluluk/showt...97#post6932197

Şimdi ben bi allem ettim kallem ettim ,parayı buldum ..bi aleme akacaamm

10236.00
    Hayat hoş gerisi boş

7. Online olmayan hiç bir pozisyona zerre saygım yoktur ,bunu defalarca yazdım ..

Tekrar yazıyor olmam ..çok üzücü
    Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...16#post6932116

Şimdi ben orda flat oldum ya ..ısrarla o bölgede tutuyor

Kadın ruhuna bir türlü hakim olamadım -cezasını da çekiyorum
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...50#post6932150

Buralarda tutacaktır

10234.00
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 775/1000 İlkİlk ... 275675725765773774775776777785825875 ... SonSon

Yer İmleri