Originally Posted by
cinali
Bu hisse 2008 krizinde 64 kuruş idi.burda paylaşmıştım temettü ve bedelsizler düşülerek hesap edilirse daha düşük olur.
Demem odurki geleceği olan bir şirkete yatırım yapan uzun vadede fazlasıyla kazanıyor.burda bı arkadaş yazidiyirdu devamlı patrona sayıyordu kaybolup gitti.
Patronların çoğu için hisse fiyatı önemli değildir.adamlar işine bakar.
Talepleri olan şirkete fax çeker,mail atar gider genel kurula katılır gitmese bile e genel kurul yoluyla katılım yapar.
Bu şirket vesbenin hakim ortağı,yerli otomobil ortağı vede maden şirketinin yarısına sahip
Daha ne olsun bizde sabredecegiz.
Kısa düşünen hep kaybediyor.
20 senede ogrenebildiklerim vede hala öğreniyorum
Sagliklar
Güzel yazılar yazıyorsunuz ancak siyahla karaladım Bu ülkede en masum görünen patron bile kedi gibi hisse fiyatını öyle bir takip ediyor ki ve de patronların % 80-90 ı kaç lot mal değişik yollarla bende diye sürekli takip ediyor ki şaşarsınız.Saygılarımla
Dahası mevcut kanunlarla yok serbest fon şu bu+ bofa üzerinden dönen dolapların bu ülkede haddi hesabı yok.Bu yazdıklarımı mutlaka dikkate alın çünkü bu trend bir gün sona erdiğinde bu yazı size çok lazım olacak.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri