Sayfa 776/1000 İlkİlk ... 276676726766774775776777778786826876 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 6,201 - 6,208 arası.

Konu: Viop XLIII

Alıntı Originally Posted by TarkanTatlitug Yazıyı Oku
    Bu kadar aptal bir şey olamaz iki gündür yapı kredi baskılanıyor bankaların hepsinin tavan olduğu günde bu nedir? Bankaların tavan olmasından daha anormal bir durum göz göre göre bir tanesi ayrılmış kenara baskılanıyor. Vadelisi ekstra baskılanıyor bir ara makas aşırı daraldı benim 3-5 tane pozisyonumu sayıyor herhalde sanki beni takip ediyor!
    2.39 maliyetli 65 bin lot YKBNK almıştım, endeksin primlendiği GARAN ın net %10 diğer bankalarında %5 civarı yaptığı 3 haftalık süreçte bu hisse hergün yatay ve negatif kapattı, fazlasıyla sıkılmıştım, 3. haftanın sonunda hareketlendi 2.46 üzeri satışa başladım 2.49 da bitirdim, bende o dönemde takip edildiğimi çok düşünmüştüm, sonraki günlerde hızla 3 lere gittiğini hatırlıyorum! Tahta yapıcısı çok bonkör olmayıp lotları tek tek sayıyor olmalı!
    Son düzenleme : berkimcans; 05-09-2022 saat: 19:52.

2.  Alıntı Originally Posted by rebelyus Yazıyı Oku
    Ben sisteme bakıyom petkim al dedi aldık Vadeli için iyi bişimi
    Bu doğrultuda, finansal piyasaların mevcut durumunu ve 26.01.2023 ödeme vadeli tahvilimizin itfasını dikkate alarak;

Borç ödeme anlamında olumlu.

YTD

3.  Alıntı Originally Posted by onuncu köy Yazıyı Oku
    Malı ben kaptırdım öyle böyle değil. Sırf akbank, işc ve vakıftan kazanamadığım para dağlar kadar. Bu da bir psikoloji. Düzeltme beklersin satarsın fırlar gider. Çıkmaya devam edeceğini biliyorsun, düzeltmede alacağın %5-%10'u da almayıver. İşte insan aç gözlü. Böyle olunca malını kaptırırsın.
    satma zamanlaması . herkeste benzer hikayeler vardır viop da
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4. arkadaşlar ben ışıltılı bir hayat hayal ettiğimden espri babında yazıyorum bazen kızmayın belki bir gün keşfedilirim de hayatım kurtulur umudu içindeyim yükselen yoktur az şivas vardır belki yarın black day olur bu akşam şivas değil black label gümleteyim
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

S p de tam zamanında borsa dosyasını açtı...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

6.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Bu doğrultuda, finansal piyasaların mevcut durumunu ve 26.01.2023 ödeme vadeli tahvilimizin itfasını dikkate alarak;

Borç ödeme anlamında olumlu.

YTD
    SOCAR Türkiyenin iştiraki Petkim, 500 milyon dolarlık tahvil ihracı gerçekleştiriyor. Tahvillerin İrlanda Borsasında işlem görmesi planlanıyor. Petkim Genel Müdürü Anar Mammadov, talebin, ihraç tutarının üç kat üzerine çıktığını söyledi.

SOCAR Türkiyenin iştiraki olan, Türkiye'nin ilk ve tek entegre petrokimya tesisi Petkim, 26 Ocak 2018de 500 milyon dolarlık tahvil ihracı gerçekleştiriyor. İrlanda Borsasında işlem görmesi planlanan tahviller ile ilgili olarak talep toplama işlemleri tamamlandı. Kupon oranı faizi sabit yıllık yüzde 5,875; satış fiyatı nominal değerin yüzde 99,467si olarak belirlenen ihraçta, faiz ödemeleri 26 Temmuz 2018 tarihinden itibaren 6 ayda bir, ilgili yılın 26 Temmuz ve 26 Ocak tarihlerinde yapılacak.

STAR RAFİNERİ ORTAKLIĞINDA KULLANILACAK

İhraçla ilgili açıklama yapan Petkim Genel Müdürü Anar Mammadov, ihraç tutarının üç katı talep aldıklarını söyledi. Bunun Petkime ve Türkiyeye olan güvenin önemli bir göstergesi olduğunun altını çizen Mammadov,Petkimin kârlılığı son yıllarda rekor üstüne rekor kırarken, Türkiye ekonomisi de istikrarlı büyümesini sürdürüyor. Tahvil ihracımızın bu kadar başarılı olmasında bu iki etkenin büyük rol oynadığını düşünüyorum diye konuştu. Tahvil ihracından elde edilecek gelirle şirketin yakın zamanda açıkladığı STAR Rafineri ortaklılığını finanse edeceklerini anımsatan Mammadov, sözlerini şöyle sürdürdü: STAR Rafineri hem Türkiye için hem de bizim hammadde güvenliğimizin sağlanması açısından çok stratejik bir tesis. Ortaklığımız uzun vadeli olacak. Yıl içinde devreye alınacak rafineri, hammadde ihtiyacımızın tamamını karşılayarak rekabette bize çok önemli bir güç kazandıracak. Bu nedenle bu yatırımı çok önemsiyoruz.

Tahvil ihracı için Goldman Sachs International, J.P. Morgan Securities Plc, Citigroup Global Markets Limited, Societe Generale ve VTB Capital Plc. yetkilendirildi. 500 milyon dolarlık ihracın vadesi 26 Ocak 2023 olarak belirlendi.

https://www.petkim.com.tr/basin-bult...IL-IHRACI.aspx

Alıntı Originally Posted by onuncu köy Yazıyı Oku
    Malı ben kaptırdım öyle böyle değil. Sırf akbank, işc ve vakıftan kazanamadığım para dağlar kadar. Bu da bir psikoloji. Düzeltme beklersin satarsın fırlar gider. Çıkmaya devam edeceğini biliyorsun, düzeltmede alacağın %5-%10'u da almayıver. İşte insan aç gözlü. Böyle olunca malını kaptırırsın.
    Malı kaptırmak tabiki iyi olmamış ama belli ki kazançlı ayrılmışsınız, üst fiyattan alamayıp shorta geçip de asıl darbeyi oradan yememişsiniz benim gibi, kazanırken az karla 3 yazıp kaybederken pozisyonu kapatamayıp 30 yemekte var! şimdi bu malı yukarı götürüpte sattığınız fiyata düşürüp oradan size aldırıp, kuyunun dibini göstermemek gibi bir planları olabilir!

8.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Malı kaptırmak tabiki iyi olmamış ama belli ki kazançlı ayrılmışsınız, üst fiyattan alamayıp shorta geçip de asıl darbeyi oradan yememişsiniz benim gibi, kazanırken az karla 3 yazıp kaybederken pozisyonu kapatamayıp 30 yemekte var! şimdi bu malı yukarı götürüpte sattığınız fiyata düşürüp oradan size aldırıp, kuyunun dibini göstermemek gibi bir planları olabilir!
    teminat ekleye ekleye short pozisyonda ısrar edenler gördüm kuşlu sitede. zarar öyle büyür ki inanılmaz olur.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 776/1000 İlkİlk ... 276676726766774775776777778786826876 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •