yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Sistem tamamen bozuk bu ülkede vergi kaçırmak kadar kolay birşey yok. İyi bir Mali müşavirin varsa kazandığının çoğunun vergisini ödemezsin. Benim çevrede gördüğüm devlet memurlarının 4-10 katı kadar kazancı olanlar kayıt dışı çalışıyor. Mesele galericiler adam milyonluk araç satıyor aracı aldığı para makbuz ile satarken resmi olarak onun bir miktar üzerinden fatura kesip kalanı elden alıyor. Emlakçıların fatura kestiğini gören varmı. Bugün asgari ücret düzeyinde para kazanan berber çay ocağı ayakkabı tamircisi terzi ile bunlar eşdeğer gidiyor. Nereden buldun yasası çıkarıp vergisiz kazançtsn vergi alacaksın rant dahil
Bak iddia ediyorum akp gitsin pak parti gelsin yine birşeyler değişmez çünkü 20 yıl boyunca akp li emmi dayı kadroları ile dolmuş durumda. Bunların çoğu emin ol çalıştığı kurumda asalak olarak duruyordur. İşi bilen çalışan nadiren kadrolar var onlar da bir yerde pes eder. Ben üniversite hastanesinde çalışırken böyle üç beş kişi ile çalıştım adamlara başhekim dekan rektör bile karışmıyor adam oturarak emekli oldu. Şimdi bütün kadrolar böyle
ODAS dan 40 krs aldik. 9 bin de endeks shorttan. Bugun guzel
Yer İmleri