Sayfa 776/1012 İlkİlk ... 276676726766774775776777778786826876 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 6,201 - 6,208 arası.

Konu: Viop LV

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Borsada fırsatlar hiç bitmiyor, hergün para dağıtıyorlar burda
    İndirirler bindirirler, borsada olağan şeyler bunlar.
    Akşama mertabi şortörleri tebrik eder
    Tup sıkıştı ,patlicak bakalim
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

2.  Alıntı Originally Posted by sar Yazıyı Oku
    Mehmet Şimşek'ten şöyle haber var;
    haberler güzel daha ne olsun ki;

Şimşek:
    - Sermaye girişi TL'de reel değer kazancı yaratacak
    - Yeni programın sürekliliği konusundaki endişeler yersiz
    - Yabancı yatırımlar geri dönecek ama zaman alacak-BN/Bloomberg HT

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benim görüşüm ülkemizde ekonomik sorunlar ekonomi yönetimi tarafından eksik tespit edilmiş ve yanlış tedavi ediliyor. Benim tespit ettiğim sorunlar
    1. Devlet obezlikten vazgeçmiyor müftüden başhekime nüfus müdürüne herkesin altında makam arabası var tabi ki makam odası gideri de bunun gibi devletin lüks harcama geleneği oluştu ve devam ediyor.
    2. Devlet vergi toplamayı unutmuş durumda nereden nasıl vergi alınır bilmiyor sadece dolaylı vergiler toplayarak durumu idare ediyor onun da çoğunluğunu fakir halk ödüyor. Rant kayıt dışı ekonomi almış gidiyor.
    3. Halkı açlığa mahkum ederek bir nevi açlıktan ölünce harcama yapamaz ve enflasyon düşer mantığı ile hareket ediyorlar.
    Dolayısıyla şuan ki faiz artışı sadece ekonomiye hasar verecek üretime istihdama zarar verecek hiç bir işe yaramayacak.
    Önce sorunu doğru tespit edeceksin ve doğru tedavi edeceksin.
    Abi devlette kafadan sağlık koluyla güvenlik harici alayını atıcan,sonra vekilleri kovucan,ben vekil neyin istemiyorum,sonra ortada karışıklık yoksa
    Yazdıklarını sırasıyla vatandaşa kadar yapacan
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    RAHATLAMASI İÇİN benim çözüm önerim kırmızı bölge CIZ sal gelsin bari ....

5. Sistem tamamen bozuk bu ülkede vergi kaçırmak kadar kolay birşey yok. İyi bir Mali müşavirin varsa kazandığının çoğunun vergisini ödemezsin. Benim çevrede gördüğüm devlet memurlarının 4-10 katı kadar kazancı olanlar kayıt dışı çalışıyor. Mesele galericiler adam milyonluk araç satıyor aracı aldığı para makbuz ile satarken resmi olarak onun bir miktar üzerinden fatura kesip kalanı elden alıyor. Emlakçıların fatura kestiğini gören varmı. Bugün asgari ücret düzeyinde para kazanan berber çay ocağı ayakkabı tamircisi terzi ile bunlar eşdeğer gidiyor. Nereden buldun yasası çıkarıp vergisiz kazançtsn vergi alacaksın rant dahil

6.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Aklıma da geldi, tüpü mü şortlasam diye
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Abi devlette kafadan sağlık koluyla güvenlik harici alayını atıcan,sonra vekilleri kovucan,ben vekil neyin istemiyorum,sonra ortada karışıklık yoksa
    Yazdıklarını sırasıyla vatandaşa kadar yapacan
    Bak iddia ediyorum akp gitsin pak parti gelsin yine birşeyler değişmez çünkü 20 yıl boyunca akp li emmi dayı kadroları ile dolmuş durumda. Bunların çoğu emin ol çalıştığı kurumda asalak olarak duruyordur. İşi bilen çalışan nadiren kadrolar var onlar da bir yerde pes eder. Ben üniversite hastanesinde çalışırken böyle üç beş kişi ile çalıştım adamlara başhekim dekan rektör bile karışmıyor adam oturarak emekli oldu. Şimdi bütün kadrolar böyle

ODAS dan 40 krs aldik. 9 bin de endeks shorttan. Bugun guzel

Sayfa 776/1012 İlkİlk ... 276676726766774775776777778786826876 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •