Originally Posted by lunatic Yaş 49..sizin kaç? 49 🤭🤭🤭 Peki antrapozsa bendeki sizde neden yok ustadim
Originally Posted by Pestilence Üstadım teknoloji güzel gidiyor Salmazsa rekor kiracak gibi
Originally Posted by Foçabeyi Düşünmeden Türk kızı derim oynak beyim. Çünkü düşünürsem Rus kızı demek zorunda kalırım Eee Eee Burada fastfood acip batacagimiza orada acip batariz Kizlar yanimiza kar kalir
Originally Posted by Webster 49 Peki antrapozsa bendeki sizde neden yok ustadim Psikoloji meselesi Başka meseleler de var ama şimdi yazmayım yanlış olur
Originally Posted by Webster Salmazsa rekor kiracak gibi Üstad böyle giderse kurban bayramına kadar zararımızı çıkartırız diye düşünüyorum
Originally Posted by Webster Eee Eee Burada fastfood acip batacagimiza orada acip batariz Kizlar yanimiza kar kalir Oynak beyim Ruslar bizden daha da zenginleşeli çok yıllar geçti. Yok öyle eskisi gibi döşü gıllı Türk erkeğim benim. Maymun gözünü açalı çok oldu.
Originally Posted by Pestilence Üstad böyle giderse kurban bayramına kadar zararımızı çıkartırız diye düşünüyorum Vefam ortada bir halt yok Sogan coktan 8.50 altina dusmeliydi Originally Posted by Foçabeyi Oynak beyim Ruslar bizden daha da zenginleşeli çok yıllar geçti. Yok öyle eskisi gibi döşü gıllı Türk erkeğim benim. Maymun gözünü açalı çok oldu. Odabasiiii odabasiiii simdi gidip iki hatun tavlayamayacaksak yazik bize
Originally Posted by Webster Vefam ortada bir halt yok Sogan coktan 8.50 altina dusmeliydi Odabasiiii odabasiiii simdi gidip iki hatun tavlayamayacaksak yazik bize Üstad bilmiyorum ne zaman kurtulacağız
Forum Rules
Yer İmleri