Sayfa 777/937 İlkİlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon
Arama sonucu : 7489 madde; 6,209 - 6,216 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by unsali Yazıyı Oku
    Sonuç..???[emoji23]

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    belki forumdaki arkadaşlar da fikirlerini belirtirler diye ortaya konuştum..ama kimse ses vermedi...:

benim anladığım da şudur : şu cümle kullanılmayan vergi indirim ve istisnalarının ileriye doğru taşınması nedenleriyle gelecek dönemlerde geri kazanılabilir egegübrenin yaptığı yatırımlardan doğan ileride vergiden düşülebilecek vergi varlıklarıdır...bu miktar da 357 milyondur..yatırımlar yaptıkça ve teşvikler devreye girdikçe ileride yapacağı vergiden bu miktarları indirebilecek ve buda karlılığı artıracaktır...yani daha az vergi verecektir...

anladığım budur ama daha iyi bilen arkadaşlar olursa onların fikirlerini de öğrenmek isteriz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. ertelenmiş vergi varlığı ile ertelenmiş vergi yükümlülüğü farklıymış arkadaşlar...ben de bu güne kadar bunu bilmiyordum...vergi varlığı ileride geri kazanılabilirken , vergi yükümlülüğü ise ilerde muhakak verilmesi gereken yükümlülüktür ...

egegübrenin 357 milyon ertelenmiş vergi varlığı var...yani çeşitli şartlar gerçekleştiğinde bu miktarlar vergiden indirilebilecek...tahminen teşvikler ile yapılan yatırımlardan doğuyor bu vergi varlığı...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,896
    Ayıp ettin Egegubre!
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4. https://youtube.com/shorts/ev2Ev71Pt...y0PW2UWqUWx2Yn

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. türkiye çinli otomotiv şirketleri için çok stratejik ve önemli bir ülkedir...türkiye sayesinde avrupaya ,afrikaya ve ortadoğuya açılabilirler...bu yüzden de ne yapıp edip yatırımlarını türkiyede yapmak isteyeceklerdir...zaten byd nin üretimi 2026 yılının ilk çeyreğinde başlayacak...süreç devam ediyor...

6. BYD, Türkiye merkezli gelecek planlarını 4 Kasım’da açıklayacak...

https://www.log.com.tr/byd-turkiye-m...a-aciklayacak/

7.  Alıntı Originally Posted by Underground Yazıyı Oku
    BYD, Türkiye merkezli gelecek planlarını 4 Kasım’da açıklayacak...

https://www.log.com.tr/byd-turkiye-m...a-aciklayacak/
    güzel haber.....

bu haberde şu cümle ve koyu renkli ile gösterdiğim cümleler çok önemli...esasında otomotiv şirketlerini türkiye ye çeken en büyük faktörlerdir...

Türkiye’nin gelişen teknoloji ekosistemi, güçlü tedarikçi tabanı, olağanüstü konumu ve nitelikli iş gücü gibi sahip olduğu eşsiz avantajlar sayesinde, BYD’nin bu yeni üretim tesisine yaptığı yatırım, markanın yerel üretim yeteneklerini daha da geliştirmekte ve lojistik verimliliği artıracaktır. Bölgede yeni enerji araçlarına yönelik artan talebi karşılayarak Avrupa’daki tüketicilere ulaşmayı hedefliyoruz Bu sitede ve bağlantılı sayfalarında yer alan içerikler; tamamen veya kısmen LOG’un yazılı izni olmadıkça kaynak gösterilerek veya alıntı yapılarak dahi kullanılamaz, çoğaltılamaz ve değiştirilemez. Detaylı bilgi için http://www.log.com.tr/yasal-uyari-ve-kullanim-sartlari

8. sayın keko guzel haberler umutlar paslıyorsun ama şirketin haberi varmı sence bu durumdan sadece sen biliyor gibisin.en ufak bir alış yok eger somut gelişme olsa emin ol bofa şu anda tahtayı sürüyordu içerden en iyi haberi alan onlar bana kalırsa uzun süre yataylık devam eder klasık durum.sayın maharajda tatilden dönmedimi yorumlarını özledık

Sayfa 777/937 İlkİlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •