Sayfa 777/967 İlkİlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 6,209 - 6,216 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Değil. Kendilerine her fırsatta törörist diyen, genel başkanlarını hapise atıp aihm kararlarına rağmen çıkarmayan, haklarında kapatma davası açan, kazandıkları belediye başkanlarını tutuklayıp yerine kayyum atayan birine yardım etmeleri, doğrudan veya dolaylı olarak lehine çalışmaları bence hiç tutarlı değil...
    İktidara yardım ettiklerini düşünmüyorum. Hükümetle görüşmeyeceklerine göre muhalefetle görüşmek uzlaşmak istiyorlar, muhalefetle asgari müşterekte buluşup mevcut iktidarı göndermek istiyorlar ve bunu da dile getiriyorlar ama muhalefet özellikle iyip yok sayıyor. Kaldı ki büyük sehirler seçimlerinde niyetlerini ortaya koyup aday cikarmayip chp adaylarını desteklediler. Bu seçime bu kadar önem atfedip sonrasında birşey yapmayanlar seçimi kazanamazlarsa sizlanmaya hakları olmaz. Ülkenin çözmesi gereken pek çok sorun var, bı sorunlar muhattaplarin karşılıklı ödünlesmesiyle çözülür. Ülkemizin ikinci yuzyilinda güçlü olmasını istiyorsak dış politika, iç politika, ekonomi, sosyal yaşam, adalet konularında geniş katılımlı ortak mutabakata ihtiyacımız var.

CPH2205 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by debo Yazıyı Oku
    sn. Tınaz, hem hdp ile hiç gorusulmeyecek, yokmuş gibi davranilacak hem de hdp'nin aday çıkarmayıp millet ittifakının adayını desteklemeleri beklenecek. Bunu neden yapsın hdp? Aday çıkarması kendisi açısından tutarlı değil mi?
    Bunu neden yapsin ?

Bugun icin en hayati konu bunlarin gonderilmesi.

Adam, acik acik tehdit ediyor, eger Millet Ittifakini desteklersen kapatirim diye.

Onlar da kapatilmamak icin, kendi adayimizi cikariririz dediler.

Inancim o ki, bu defa HDP beklenenin en iyisini yapacak ve Milletin kaderini degistirecek.

Alparslan Türkeş in danışmanlarından ve eski Ülkü Ocakları Başkanı olan, bir süre önce ise MHP den istifa edip CHP ye katılan Alaattin Aldemir Sinan Ateş cinayetine ilişkin olarak MHP yi eleştirerek Bu iş o kadar büyük ki Mafya, devlete hakim olmuş. Biz, haydut devlet miyiz? Gri listedeyiz, kara listeye mi girelim? Bu mu Türkiye Cumhuriyeti ne yakışan? Sadece MHP zarar görmüyor ki ortağı AK Parti de çok büyük zarar görüyor ifadelerine yer verdi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...Slider%20Haber

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

https://finans.mynet.com/haber/detay...-belli/458606/

Memur ve emekli maaşlarına yeni bir zam yapılması gündeme geldi. Yüzde 30'luk zam sonrası kulislerde AK Parti'nin sandık öncesi yeni bir zam için, çalışma başlattığı konuşulmaya başlandı. Ek zam oranı için yüzde 15'lik bir artışın masada olduğu belirtilirken, böylelikle memur ve emekli zammının yüzde 45'e çıkarılması amaçlanıyor

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    https://finans.mynet.com/haber/detay...-belli/458606/

Memur ve emekli maaşlarına yeni bir zam yapılması gündeme geldi. Yüzde 30'luk zam sonrası kulislerde AK Parti'nin sandık öncesi yeni bir zam için, çalışma başlattığı konuşulmaya başlandı. Ek zam oranı için yüzde 15'lik bir artışın masada olduğu belirtilirken, böylelikle memur ve emekli zammının yüzde 45'e çıkarılması amaçlanıyor
    Takvim gazetesi haberine benziyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ozammı yapacaklar %50-55 zam yaparlar diyordum. Yapmadılar ama devamı gelecek
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Seve seve %30’luk zammın yukarı çekileceğini düşünüyorum.
    Hem de en geç 12.01.2023 tarihine kadar açıklanmasını bekliyorum ve olay mahalini terk ediyorum.

Sayfa 777/967 İlkİlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •