Originally Posted by cevdet _060 Artık bu ülke iflah olmaz eninde sonunda patlacaklar. Biste gelince her yukarı çıkış bundan sonra satım fırsatı öyle 14-15 20 K ler zor. Fiziki yastık altı altın ve dolar en iyisi. altın candır gerisi heyecandır...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by Observer açığa satışı açtı + chp'ye kayyum atadı + enflasyonu beklenenden yüksek çıkardı bofa zararını çıkarsın diye iyi çaba güzel gösteri Bistte büyük saldırdı tayyip
Originally Posted by EMLAK ayasofya sanki bu işlerden anlıyo ... yannız bamya falansa bence kendi heykelini kendin yab hocam uzamasın diye kapatalım konuyu
Originally Posted by D83 Baykriz her 3 5 ayda bir endeksi gocerten adam yine dayanamadi milleti batirdi İkindi namazına müteakip bisttin cenaze defin işleeine başlıyoruz,yine battık
Hamdım Piştim Yandım
şaka maka bofa en tepeden shortladı.. tesadüfe bağ...
Originally Posted by işçi74 hocam uzamasın diye kapatalım konuyu
Originally Posted by sindoma53 Bugun banka ve gyo dikkat edin taban olabilirler olumlu açıklamalar gelmezse sıva yapmayı seviyorlar ilk aday ekgyo gibi gözüküyor
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Originally Posted by *Bozkurt İkindi namazına müteakip bisttin cenaze defin işleeine başlıyoruz,yine battık Reisim hünkârım bülücüm senin heybe de mi delik çıktı
Forum Rules
Yer İmleri