Sayfa 778/1004 İlkİlk ... 278678728768776777778779780788828878 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 6,217 - 6,224 arası.

Konu: Viop - XXX

1. Sputnik Türkiye
    @sputnik_TR
    ·
    49d

Russia state-affiliated media
    Cumhurbaşkanlığı YİK üyesi Çiçek'ten Demirtaş ve Berberoğlu açıklaması: AİHM ve AYM kararlarına uyulmalı
    https://sptnkne.ws/FjjG

Bu olaylar 1-2 ay sonra temel analize girecek.

2. Sonra baloncular var ya burada şurdan aldık buradan aldık diyip DOĞRU pozisyon taşıyanlara ALGI operasyonuna başlayacak.
    İşleri bu topiklerde.
    6.80 lerden yonca paylaşan biriyim bu topikte 8.80 hedef vermişim , devamında 10.15 hedef vermişim graflarda net ama algıcı tayfası bunu evirip çevirip başka ALGI lara çekiyor.Başarıyorlar mı hayır yakında YOL alıp giderler , bundan öncekilerin gittiği gibi.

3. İki doz Pfizer aşısı vurulan ABD'li Kongre üyesi Lynch koronavirüse yakalandı
    https://sptnkne.ws/Fjmn

4. Viop basliginda Gumuse yatirim yapan ve gumus konusan arkadaslarin bazilari cefaks dan Alici ve saticilari atmasini beklemekte
    ben 2020 ve 2021 rakamlarini atmistim ama sanirim yeterli olmadi
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Şant Manukyan
    @SantManukyan
    ·
    7s
    Gümüş spekülasyonu konusunda hangi dinamiklere bakılması gerektiğinde 2019'da değinmiştim : https://youtube.com/watch?v=nt2TCQUVTqk . Tabii rakamlar değişti, ör. 06:50'da değindiğim JP'nin 0 olan pozisyonu bakın ne durumda:

Şant beyin 2019 ortasında gümüşle ilgili yorumları mevcut.
    jp morgan durumunu anlatıyor.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    aşı olan zaten virüsü kapmaz hasta olmaz demiyorlar.çok hafif atlatır diyorlar.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    İki doz Pfizer aşısı vurulan ABD'li Kongre üyesi Lynch koronavirüse yakalandı
    https://sptnkne.ws/Fjmn

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Özgür Demirtas uzmanlık alanı olan finans tan anlıyor olabilir ama borsa ve genel olarak yatirim işlerinden hiç bir şey anlamıyor. Salak salak şeylerle kıyaslayıp borsayı bokladıktan ve hem ucuz kaldı alan zarar etti hem de şu an pahalı demeyi başardıktan sonra kafaya 30000 puan yedi hala yalan yanlış konuşuyor malesef.

Isine baksin diyeceğim de bulmuş beyaz yakayı ben olsam ben de anlatırım dinleyende kabahat.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
     Alıntı Originally Posted by joker16 Yazıyı Oku
    ahahahaha bence şu forumda ; piyasalarda özgür demirtaştan çok daha başarılı olanlar çıkar .
    finansın profesörü olmak ayrıı; sahada çarpışmak başarılı olmak ayrı
    Kimse yalayıp yutmadı sakin... özetlemiş dedim sadece. Bilgiye bu kadar düşman olmayın.,.
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Alıntı Originally Posted by Dolares Yazıyı Oku
    Forumdaki anarşik ruhlu arkadaşlar için bu gamestop işinin özünü Özgür hoca özetlemiş.
    Bu konularda Erkan ÖZ iyidir.. yorumları/alıntıları/takipleri..
    Borsa/VIOP için özgür hoca hiç aklıma gelmedi..!

8.  Alıntı Originally Posted by Dolares Yazıyı Oku
    Kimse yalayıp yutmadı sakin... özetlemiş dedim sadece. Bilgiye bu kadar düşman olmayın.,.
    hocam ben size bişi demedim. ne yazdığınızı da bilmiyorum. videoyu da izlemedim. asla da bilgiye düşman değilim. sadece bu işin profu olmak ayrı sahada çarpışmak ayrı dedim arkadaşın verdiği örnek üzerine
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

Sayfa 778/1004 İlkİlk ... 278678728768776777778779780788828878 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •