Sayfa 775/1004 İlkİlk ... 275675725765773774775776777785825875 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 6,193 - 6,200 arası.

Konu: Viop - XXX

1. Reddit bence de yazdığım gibi samimi ama mesela Elon Musk için yüklü Tesla long pozu kapatmaya kalktığı anda short ekibi tarafından batirilma ihtimali çok yüksek o nedenle shortculara kini var deniyor. Hareketi reddit başlattı ama musk Tweeter atınca olay sirazeden çıktı.

Bence bazı kişilerin de derdi ayan beyan para.
     Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Affedersiniz ama hala topikte adamların mevzusu para kazanıp kaybetmek değil.. Üzülerek söylüyorum bunu anlamayan dar kafalılar var..
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
    Ankara’da iseniz bizim hastanede yaptırabilirsiniz MHRS için mesaj atıp iletişime geçenbilirsiniz. Çocuk doktoruyum ama aşı ile ilgili sorunuz olursa sorabilirsiniz yine [emoji106]

Eğer ihtiyacınız olmayan şeyler satın alırsanız, çok geçmeden ihtiyacınız olan şeyleri satmak zorunda kalırsınız.
    hocam cevap için teşekkür ediyorum. kafama takılan bişi olursa fikrinize başvururum yine, yardımcı olursanız sevinirim.
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

Forumdaki anarşik ruhlu arkadaşlar için bu gamestop işinin özünü Özgür hoca özetlemiş.

Videonun ilk yarısı teknik bilgilerle geçiyor. Sonlarda isimler hareketler özetlenmiş.

https://youtu.be/UBKh7tpTAgM
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Alıntı Originally Posted by Dolares Yazıyı Oku
    Forumdaki anarşik ruhlu arkadaşlar için bu gamestop işinin özünü Özgür hoca özetlemiş.

Videonun ilk yarısı teknik bilgilerle geçiyor. Sonlarda isimler hareketler özetlenmiş.

https://youtu.be/UBKh7tpTAgM
    Yani büyük fonu batıranlar KY değil diyor kısaca. Sonunda çok üzülen olabilir.

Sistemi batırmanın tek yolu sistemin dışına çıkmaktır.

Hadi itiraf edelim hepimiz içimizde biraz anarşi taşırız ama tek derdimiz iyi bir hayat ve bunun için para.

Bak robinhooda alış emirlerimi kesti çat diye. 400 den alan perişan oldu.
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

5. Özgür Demirtas uzmanlık alanı olan finans tan anlıyor olabilir ama borsa ve genel olarak yatirim işlerinden hiç bir şey anlamıyor. Salak salak şeylerle kıyaslayıp borsayı bokladıktan ve hem ucuz kaldı alan zarar etti hem de şu an pahalı demeyi başardıktan sonra kafaya 30000 puan yedi hala yalan yanlış konuşuyor malesef.

Isine baksin diyeceğim de bulmuş beyaz yakayı ben olsam ben de anlatırım dinleyende kabahat.
     Alıntı Originally Posted by Dolares Yazıyı Oku
    Yani büyük fonu batıranlar KY değil diyor kısaca. Sonunda çok üzülen olabilir.

Hadi itiraf edelim hepimiz içimizde biraz anarşi taşırız ama tek derdimiz iyi bir hayat ve bunun için para.

Bak robinhooda alış emirlerimi kesti çat diye. 400 den alan perişan oldu.

6. [QUOTE=Dolares;5127074]Yani büyük fonu batıranlar KY değil diyor kısaca. Sonunda çok üzülen olabilir.

Bak robinhooda alış emirlerimi kesti çat diye. 400 den alan perişan oldu.[
    Yarın belli olacak dolares.. Gün ola harman ola.. Sembolikte olsa 1 lot destek vericem

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Özgür Demirtas uzmanlık alanı olan finans tan anlıyor olabilir ama borsa ve genel olarak yatirim işlerinden hiç bir şey anlamıyor. Salak salak şeylerle kıyaslayıp borsayı bokladıktan ve hem ucuz kaldı alan zarar etti hem de şu an pahalı demeyi başardıktan sonra kafaya 30000 puan yedi hala yalan yanlış konuşuyor malesef.

Isine baksin diyeceğim de bulmuş beyaz yakayı ben olsam ben de anlatırım dinleyende kabahat.

ahahahaha bence şu forumda ; piyasalarda özgür demirtaştan çok daha başarılı olanlar çıkar .
    finansın profesörü olmak ayrıı; sahada çarpışmak başarılı olmak ayrı
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

Değerli piYasa müşterilerimiz,
    Haftalardır hele Viop30 ve garan kız gibi ürünlerimizde geç satıp geç alıp abandone olup para kaybetmeniz gayEt normal, mesele bu arada kendinizi de kaybetmeyin..
    O ki hâlâ hayran hayran takiben binbir ümit işlem yaptığınız Bademligili bile resmen evire çevire tokatlayadururken, kendi adınıza terslerde beklentilere girip kimselere haksızlık etmeyin )..

İMZA.

Sayfa 775/1004 İlkİlk ... 275675725765773774775776777785825875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •