Sayfa 777/1004 İlkİlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 6,209 - 6,216 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    nacizane tavsiyem bunu imzanıza koyarsanız sizden alıntı yapanlarda sizin yazınızı alıntılamamış olur
    aşağıdaki linkten imzanıza koyabilirsiniz

https://www.hisse.net/topluluk/profi...=editsignature
    Bilgisayar başına geçtiğimde düzelticem şimdilik kaldırayım imzayı [emoji16]

Özgür Demirtaş’ın videosu bence gayet teknik ve doğru [emoji106]

Bu sırada dün boşta komik bir rakam vardı Paribu da bir işlem yaptım sabah bir bakayım dedim bu kriptolarda alt coinler gerçekten çok volatilmiş. 250TL lik pozisyon hafta sonu 320 TL olmuş 22:45-16:30 arasında 24 saat olmadan getirisi %28 gecelik ve 200-300k koysam 10-15 Kademede alabilyordu yani kademelerde satıcı vardı. Belki denk geldi ama volatilitesi açısından gerçekten ilgiye değer bir alanmış.

2. Şant Manukyan
    @SantManukyan
    ·
    7s
    Gümüş spekülasyonu konusunda hangi dinamiklere bakılması gerektiğinde 2019'da değinmiştim : https://youtube.com/watch?v=nt2TCQUVTqk . Tabii rakamlar değişti, ör. 06:50'da değindiğim JP'nin 0 olan pozisyonu bakın ne durumda:

Şant beyin 2019 ortasında gümüşle ilgili yorumları mevcut.
    jp morgan durumunu anlatıyor.

3. Güzel bir çalışma , eline sağlık.

4.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Bu hafta aşağı yön daha yüksek olasılık görünüyor....Bist30 ve Banka endexi Bist100 den bağımsız sessizce aşağı süzülmeye devam ediyorlar.....Geçen hafta ABD borsaların Biden'a güzel bir hoş geldin partisi vermelerini bekliyordum... Onlarda cılız kaldı....
    Bence bu hafta duzeltme devam eder....long icin henuz erken. Buna ragmen endexten bagimsiz hareket etme olasiligina karsi spotta long pozda(aselsan ve ulker) duruyorum..
    Sadece bir kismini viopla shortla hedge ettim.....Orta vade yon konusunda oz guvenim olsa bile al sat islerini cok becermiyorum.....

Disarda olasi beklenmedik derin dususler gorulse dahi bizde derin dususler olamaz yada olmamasi gerekir diye dusunuyorum...

Ayrica subat ayi ortalarindan sonra Bist-30'un Bist100 den daha iyi bir perfomans sergileyecegine inaniyorum. Arclk, koc, sahol, asels, vs gibi hisseler epey geride kaldi. Bankalar beles durumda olsa bile grafik olarak hala guven vermiyor.. Ozellikle isbank adeta bedava... sonra YKBNK

Herkese bol Kazanclar.

5. Dr. Artunç Kocabalkan
    @artunckocabalkn
    ·
    3s
    https://youtu.be/2Jz9Y-KUs5A

6. Şant Manukyan
    @SantManukyan
    ·
    9s
    Çin pmi verisinde ama özellikle 55.7'den 52.4'e gerileyen hizmet pmi'ında zayıflama var. Yeni yıl döneminde performansa aylık değil ortalama bakmak daha sağlıklı olur. Covid önlemleri, kışın şiddeti (inşaat) etkili olmuş. İstihdam ise daralmaya devam ediyor.

7. Sadi Kaymaz
    @Dragonomi
    ·
    11s
    @Dragonomi
    adlı kişiye yanıt olarak
    Gümüş ile Gamestop'un farklarından biri şu.

Roobinhood, Gamestop opsiyonlarına karşılık herhangi fiyattan o hisseyi alır.

Metal ETF'inin ise fiziki karşılık bulması gerekir.

Roobinhood da bugün değilse yarın etf payına erişemez.

8. #JPMorgan

CME Depository verilerine göre #gümüş stoklarının yarıya yakını onda.

Stokları en yüksek seviyelerde

Saklama hizmeti veriyor

SLV saklayıcısı

SLV katılımcısı

Sarımsağın yarısını istifleyen kabzımal, sarımsak fiyatlarının yükselişine üzülecek son adamdır.

Sayfa 777/1004 İlkİlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •