Sayfa 778/1005 İlkİlk ... 278678728768776777778779780788828878 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 6,217 - 6,224 arası.

Konu: Viop LVll

1. KAP: GSRAY [ ] GALATASARAY SPORTİF SINAİ VE TİCARİ YATIRIMLAR A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1229911

11 Temmuz 2023 tarihinde yaptığımız KAP açıklamasında,
    Şirketimiz, Galatasaray Spor Kulübü ve SOCAR Turkey Enerji A.Ş. arasında,
    toplam 3 (üç) sezon için geçerli olacak şekilde toplamda
    EURO 15.000.000 + KDV tutarında bir Sponsorluk Reklam ve Tanıtım
    Hakları Sözleşmesi imzalandığını ve Sponsorluk bedelinin Şirketimiz
    ile Galatasaray Spor Kulübü arasında dağılımının ise bilahare
    açıklanacağını bildirmiştik. Şirketimiz ile Galatasaray Spor Kulübü
    arasında Sponsorluk bedelinin %50'si Şirketimiz ve %50'si Galatasaray Spor
    Kulübü olacak şekilde dağıtılmasına ilişkin sözleşme imzalanmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.

2. Bozkurt bey lerin suyun içindeki paracıklarınin nereye gideceği belli oldu. Seçil erzan fonuna dolaylı olarak. Köşe oldular[emoji16]

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Takastaki Şu toplam fark falan ortadan kalksın tam normal takası görelim ben o zaman bir iki kelime edeceğim.

Açıkçası ben kendisi gibi borsadan parayı bulucam adım şöyle işlerle beraber anılacak mümkün değil. Bu 2 etti.

Ayrıca vatandaşın şirket kartında adı yazan bir şirket var. Madem bu arkadaş sıkışık ya da battı o hisse neden tavan?
    Eyvallah Sn Zdx&Lunar Soul..

Burada daha fazla yazmanız dileği ile.. Piyasa ve dengelerinin işleyişini içeriden detaylı şekilde bilen insanların burada daha çok yazması önemli.

Selamlar...

4. https://www.youtube.com/watch?v=2bZVfOproU8

AKBNK gırnızı ..Halkb mavi

petkm tam orantılı ..Tuprs vs Gubrf tam oran n

Palişkooommm
    Hayat hoş gerisi boş

5. Hayat hoş gerisi boş

6. Üst aklın yapmak istediği herkesi eşitlemek tabi daha alt düzeyde. Temel vatandaşlık maaşı vs de o stratejinin ürünü olabilir.

Bu şekilde görüntüde en iyi olacak ama pratikte insana en büyük zararı verecek.

Gerçekte ise her insan imkanı olsa titan olmak ister, koltuğa oturursun yardımcıların her işi yapar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. 7950 ..133

oLUR böyle Agriculture
    Hayat hoş gerisi boş

8. Dün akşam X'teki canlı yayını çoğu kişi dinledi sanırım.

Çoğumuz biliyoruz tabi, dönen dümenleri de, böyle yine yeniden şahitlik etmek irrite edici.

Herkes mi bize karşı, evet herkes bize karşı, tek başınayız, söylemimin özeti bu işte, bürokratlar, savcılar, SPK'dan birileri, elbette patronlar, aracı kurumlar derseniz işin merkezinde, orada söylenmedi ama fonlar, ve böyle kendine oyuncu diyen fırıldaklar. Toplanmışlar bir odaya, kalemi kırılana sektiriyorlar koro halinde. Bu bir anlamda, aman ha biz de onunla zamanında çok iş tuttuk ama, artık beraber değiliz, sakın bir karışıklık olmasın demek bi yandan, bi yandan da canı yakılanın intikam alması mutlu olması diğerinin acısıyla.

Neyse, en ilginç gelen şu oldu, birileri MKK kayıtlarını parayla ifşa ediyor dediler. Eğer bu doğruysa zaten, başka bir şeye de ilaveten gerek yok, bu bilgi her şeye yeter de artar.

Ondan sonra da bu Bist-100 neden 20 yıldır yatay? Ee adamlar dipten hamuduyla toplayacak, kriptocu tabiriyle pump-dump yapacak, sonra da o tahtayı yıkmalı ki, tahtasız kalmasın, tekrar aynı tahtayı alttan yerine koyabilsin. Olmadı mı, patron destekli iki spekülatif haber, iki bilanço zararı, geçmiş olsun.

İyi de, kağıtlar hep böyle dolar bazında, fışkır yıkıl, fışkır yıkıl yaparsa, endeks nasıl uzun vadede ralli yapacak.

2019 muydu 2020 miydi neydi istatistik, borsanın %87 si sadece 22.000 kişinin elinde, geri kalan %13 ü de milyonların elinde parça parça.

Ne güzel söyledi odayı açan, ABD de zaten SPK ya iş gelene kadar aracı kurum yaptırtmaz kendinden kendine işlemi, sen napıyorsun der, yasak koyar diye, SPK öncesi 3 emniyet/kontrol/denetim kademesi saydı.

Özetle, Bist, 22.000 kişinin elinde fiyat manipülasyonu ağırlıklı olmak üzere, her türlü manipülasyonun yapıldığı, her seviye kurumsalın da bunlarla işbirliği yaptığı ve KY düdüklenen bir ortam. Bu engellenmediği sürece, ne köy olur ne kasaba.

Kendileri it gibi çevirecekler malı, sana gelince tut sakın satma. Hem muhabbete giriyorlar, hem de iki dakikada papaz oluyorlar, sen şurda bana mal çakmadın mı, ya da hatırlıyor musun falanca çok sıkışmış da, onun malını nasıl çakmıştık, sen de onunla iş tutmadın mı, kakara kikiri...ortam bu....fazla da ilim bilim yapmamak lazım.

Sayfa 778/1005 İlkİlk ... 278678728768776777778779780788828878 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •