Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 779/925 İlkİlk ... 279679729769777778779780781789829879 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 6,225 - 6,232 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    1200 devirli çamaşır makinalrının olduğu bir dönemde kurutma makinası bence çok akıl karı değil helede iklim oalrak kuru bölgelerde yaşanıyorsa
    8 yıl önce aldım on numaradır...

1.Çamaşır asma- kurutma -toplama derdin yok yani ciddi zaman kazancı
    2.Bir çok ürünü ütülemeden çıkarçıkmaz katlayıp koyarsanız ütü miktarını %60-80 azaltır...Bunun için çok kaliteli markalar tercih etmelisiniz...Siemens (benimki) veya Bosch un üst modellerinden birini tercih etmelisiniz
    3.Ürünlerde tüylenme ve lifleri temizliyor yani temizlik açısından extra avantaj

Yani özetle bayanların çamaşır+ütü işini zamansal ve yorgunluk olarak inanılmaz rahatlatıyor

Tabi çamaşır benim işim değil yapanda umurumda değil diyorsan gereksiz diyebiliriz😁

Alıntı Originally Posted by AntalyaDR Yazıyı Oku
    8 yıl önce aldım on numaradır...

Yani özetle bayanların çamaşır+ütü işini zamansal ve yorgunluk olarak inanılmaz rahatlatıyor

Tabi çamaşır benim işim değil yapanda umurumda değil diyorsan gereksiz diyebiliriz😁
    çamaşır asıl benim işim evde çamaşır ütü benden sorulur
    ben ne dersem hanım onu yapar
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Daha önce bahsettiğim gibi, doların yükselişi psikolojik sebeplere dayandığı varsayımıyla hareket ediliyorsa ve bilimsel veri olarak bilinçaltının şekillenmesi için 21 gün kuralı uygulanıyorsa dolar en son 7 Ekim tarihinden itibaren çıkış görmeden düşmeye başlamış,buna göre 7 Ekime 21 gün eklersek 1 hafta sonra 21 günlük süre dolmuş olacak ve dolarda çıkışın bittiği,durumun iyileşme yolunda olduğu algısı psikolojik olarak kabul görecek.Bu teoriye göre 1 hafta daha iyimser havanın sürmesi gerekiyor.

Doların ne zaman, nereye gideceğini kimse bilmiyor zaten, bu komplo teorisiyle idare edin, ciddiye almayın, başka bir veriye dayanmamaktadır ve tabi ki YTD. Ama sonrasında hareketlenme olursa ve teori tutarsa itibar puanı isterim
    Para uyumaz...borcu borçla çevirip aradaki ticarette yüksek vergi alırım onuda çarçur ederim dersen ancak günü kurtarır sorunu büyütür işin içinden çıkılmaz hale getirirsin...

Şahsi düşüncem Kasımı 6-6.50 arasında atlatabilirsek Mart 2019 a kadar o arada dalgalanır....lakin kimse zamları geri almıyor tek gerçek ucuzlayan ürünler ellerinde stoklanan ve demode olmuş olacak iade edilemeyen ithal ürünler...nakite çevirip kapital yapıyorlar...

Sonuç olarak Paranın psikolojisi olmaz...ama tutarsa itibar puanı için hatırlat 😁👍😁

4.  Alıntı Originally Posted by AntalyaDR Yazıyı Oku
    Para uyumaz...borcu borçla çevirip aradaki ticarette yüksek vergi alırım onuda çarçur ederim dersen ancak günü kurtarır sorunu büyütür işin içinden çıkılmaz hale getirirsin...

Şahsi düşüncem Kasımı 6-6.50 arasında atlatabilirsek Mart 2019 a kadar o arada dalgalanır....lakin kimse zamları geri almıyor tek gerçek ucuzlayan ürünler ellerinde stoklanan ve demode olmuş olacak iade edilemeyen ithal ürünler...nakite çevirip kapital yapıyorlar...

Sonuç olarak Paranın psikolojisi olmaz...ama tutarsa itibar puanı için hatırlat 😁👍😁
    Valla doların 5.5 görmesiyle beraber,Yeşilada Nisan'a kadar 5.20-5.80 arası dalgalanır,sonrasında da IMF'ye gidilir ve dolar yükselmez iddiasında.Hatta dolarda yükseliş öngörürken ,şimdi 5 seviyelerini hedef gösteren başka arkadaşlar da var.Yani 6.5 öngörüsü bile şu an genelde kabul gören bir öngörü değil. Bu topikteki hareket bile dibe vurmuş durumda.Bu ahval ve şerait aldında, bazı psikolojik etmenler olduğu kabulünü yaptım.Belki de bizim psikolojimiz yanlış.Doğrusunu ancak zaman gösterir

5.  Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    ....Bu ahval ve şerait aldında, bazı psikolojik etmenler olduğu kabulünü yaptım.Belki de bizim psikolojimiz yanlış.Doğrusunu ancak zaman gösterir
    Dolar 1,92'den beri psikolojiyi takmıyor...
    1994 eşdeğeri döviz kuru Türkiye için doğru olandır..
    CariAçık için kaba kuvetden başka yol yok....

6.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    amerika batacak parayı buraya göndermek istemez, ama amerikayla anlaşılabilirse suudilere paralarını batacağı belli olmasına rağmen buraya göndermeleri konusunda baskı yapabilir...

suudi parası da zaten topraktan fışkıran petrolden geliyor, alın teri yok. dolayısıyla haydan gelip huya gitmesinde bir sakınca yok...
    Kimsenin ülkede para batırdığı falan yok..doğru ise Katar kendi yüzölçümünden fazla ülkemizde toprak almış...peki biz bunca zamanda ne kazandık?

7.  Alıntı Originally Posted by AntalyaDR Yazıyı Oku
    Kimsenin ülkede para batırdığı falan yok..doğru ise Katar kendi yüzölçümünden fazla ülkemizde toprak almış...peki biz bunca zamanda ne kazandık?
    Günü gelince bu topraklar bizim ortak mirasımızdı der mi, bence diyebilir.

8.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Şişecam ve işbank olaylarını tartıştınız mı göremedim?
    Bu 2 firma hisselerinin hazineye devri ileride yabancının Tr ye yatırım yapma vb risk görmesine sebep olur mu veya başka olumsuzluklar yaratır mı ?

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Onları da bir yere teminat olarak veririz bir ayında öyle kurtarırız...Sorun satmak değil sattıkça problem dahada büyüyormuş gibi geliyor bana... Bukadar borç verecek olumlu bir demokrasimiz var mıydı ki bundan sonrası için olumsuz olsun....

Sayfa 779/925 İlkİlk ... 279679729769777778779780781789829879 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •