Sayfa 779/1015 İlkİlk ... 279679729769777778779780781789829879 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 6,225 - 6,232 arası.

Konu: Viop LIX

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bitek dgate girmiyor sarı gacıda yardırdı.
    hayırlı olsun başganım... imza deniştirmişsin

mehmet şimşek balonunun patlayıp/patlamaması durumunu dikkate aldın mı ?

2.  Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    emregunes abey yabancıya 3 usd den endeks satabilirler mi sence abey. usd bazında ucuzluk pazarı olmadan yabancı anca bıyıklı olur. ya endekse vermeliler ya devalüasyon yapmalılar
    Yabancı fonların belli yatırım kuralları var...Onlar karşılanınca yatırım yapılabilir hale geliyor. Şu an Hindistan a para deli gibi hala akıyor...
    Yabancı zaten belli şirketlere gelir. Onlarda rasyoları uygun şirketler...Thy nin pddd 1 neredeyse , hala bedava. Sahol, kchol,bankalar bunları önce lüpletirler...Yoksa 50 Fk lar ile işleri ne. O yüzden şirket rasyoları önemli. Endeksin yerinden ziyade...

Onların derdi 3 dolar endeks değil aslında.
    Yarın 31 liradan dolar bozup hisse aldıktan sonra hissesi %40 artar ama dolar %60 artarsa gene zarar ederler. O konuda güven duyarlarsa zaten gelirler...Geçen sefer büyük gol yediler ve zarar edip gittiler.

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    @Bear_Bull @çıtak
    Yorumlar için teşekkürler...
    ismin başına o şekilli a'dan olunca da bi afilli oluyo beaa... teşekkürler emre dayı

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    hayırlı olsun başganım... imza deniştirmişsin

mehmet şimşek balonunun patlayıp/patlamaması durumunu dikkate aldın mı ?
    Patlarsa 131
    bir halt olacağı yok.

5. İş Bankası eski genel müdürü bizim kitaplarda okuduğumuz iki ülke enflasyon ve faiz farkı kadar kurlar değişir diye biliyoruz vs diyordu.

Bu yazılı olmayan bir kural ama vatandaşa söylersen spekülasyon olur o yüzden ısrar ile kurlar serbest veya kur hedefimiz yok derler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Patlarsa 131
    Yok anasının nikahı 3 seneden önce 69 olursa daş kemiririz daş

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Patlarsa 131
    enflasyon değil yaaa... doları soruyoz

8.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    ben kantarın topuzunu bir vursun taban yapıp 2 . marjı açtırsın istiyorum. elde ucuz maliyetli satışlar kaldı.

gün içinde kendimce yüksek hacim yapıp 2 vade arası bayağı bir işlem yaptığımı düşündüğümden, ister istemez işlem yapacağın ensturumanın grafiğini oluşturmak gerekiyor, elimizden de az buçuk geliyor malum. hallettik bir şekilde formüllerle grafiğe döktük.

bu günkü işlemlerimin resmi 1 saat sonra yok olur. ha kiminizin işlemine göre benim işlemler çok ufak adetler olabilir kusura bakmayın artık.
    Estağfurullah.. Biz adetten ve büyüklükten ziyade bilgiye saygı duyuyoruz...O da sizde fazlasıyla var....
    Ben salı çarşamba kantarın topuzunun kaçabileceğini düşünüyorum Kendi planımı da buna uygun yöneteceğim....

Sayfa 779/1015 İlkİlk ... 279679729769777778779780781789829879 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •