Sayfa 78/799 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon
Arama sonucu : 6387 madde; 617 - 624 arası.

Konu: LRSHO - Loras Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by semka_22 Yazıyı Oku
    Kayınbabaya bravo yatırım dediğin de böyle olur zaten her gün bakacaksa insan eğer, fiyat hareketlerinden günlük kazançlar sağlamak için bakmalıdır. Gün gelip çok farklı yerlere gittiğinde hisse işte bu yatırımcı profili kazanır. Borsada bir kaç hisse dışında al ve unut taktiği bitti artık fiyat hareketlerinden para kazanılıyor. Uzun vade al unut tarzı hisseler çok ucuz kalmış hisseler ve ittfh onlardan biri. Bir diğer olumsuz yanı şirketin yüzde 60'lık oranda halka açık olması tabi bunun ne kadarı patronların elinde o meçhul. Halka açıklık oranı bu kadar yüksek olan hisse rahatlıkla uçar kaçar mı o işte asıl soru hantallık var zira...
    Patron hisseyi toplamak isterse toplar, belki de toplamıştıt. Öyle büyük büyük hareketler yapması için sağlam bir haber gelmeli, ortaklık gibi satım gibi yoksa çok zor bu hissenin hareketi, dediğin gibi alıp unutmalık hisse ama 1 sene ama 5 sene, şirket içerik olarak gerçekten sağlam bir şirket aslında ama zamanında konya menşeili şirketlerin adı saçma sapan olaylara karıştı, hala o itibarsızlıktan etkileniyorlar. Teknik olarak kırılım aşamasında geziniyor, aşağı mı yukarı mı sert mi yumuşak mı yakında belli olur. Dediğim gibi benim için alınması için kritik nokta 2,04 üzerinde kalıcılık. (YTD)

2.  Alıntı Originally Posted by BULLS Yazıyı Oku
    "uzun bir süre" bu hisseden yukarı yönlü bir hareket beklememek lazım. Arada beklenmedik yukarı yönlü hareketler olacaktır ancak kalıcı bir yükseliş için göstergeler olgunlaşmış değil. Buna göre pozisyon almak da fayda var.

Yorumlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Geçen haftaki tespitlerimizle uyumlu hareket ediyor. Geçen hafta 1.78'i gösterdi, bu hafta 1.90'dan döndü. Küçük bir not 1.81-1.82 hatrı sayılır destek noktası. Üzerindeki kalışlar, kalıcı yükselişi öne doğru çekecektir.

3. Meydan blokları satışa çıktı mı?

4. 1,90 üzeri güneşli günler başlayacak...Bu sene kış biraz uzadı

5. Sıra sende kasma artık rahatla tadını çıkarmaya bak...

6. sıra buraya geldi galiba...ben biraz aldım 87 den hayırlı olsun...

7.  Alıntı Originally Posted by Altay Yazıyı Oku
    sıra buraya geldi galiba...ben biraz aldım 87 den hayırlı olsun...
    86 ya veriyorlar............ilk günden zarar mı olur.......bu ne şimdi.......

8. Merak etme bence sıra buraya geldiii

Sayfa 78/799 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •