Sayfa 78/483 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon
Arama sonucu : 3862 madde; 617 - 624 arası.

Konu: PKENT - Petrokent Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by pozitif Yazıyı Oku
    hayırdır sen nerden biliyorsun patronla akrabamısın?
    var mi duyum? bir sey çıkacak mı diyorsun? daha önceki genel kurullarda gördük duruşlarını. inşallah bu sefer ah almazlar gene ama zannetmiyorum y.t.d

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by hgarip Yazıyı Oku
    günde 4 defa açılışta ve kapanışta işlem yapan kağıtlarda gün içinde alıcının ve satıcının yazdığı alış vey satış fiyatlarında aynı noktada buluşurlarsa buna eşleşme deniyor ve işlem bu fiyattan oluşuyor.örneğin alıcı 100 lot 50 alış yazmışsa satıcıda 25 lot diyelimki 49.50 den yazmışsa 25 lot 50 den eşleşme oluşuyor ve açılış fiyatı 50 den oluşuyor....anlatabildim mi bilmem....
    cok tesekkur ediyorum. Siz iyo amlattiniz da ben mantigini anlamaya calisiyorum. Bol sans ve dogru kararlar sizin olsun.

3.  Alıntı Originally Posted by pozitif Yazıyı Oku
    hayırdır sen nerden biliyorsun patronla akrabamısın?
    Söylediklerimden bunu mu anladınız.

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by hgarip Yazıyı Oku
    Söylediklerimden bunu mu anladınız.

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    benim masumane kurulla ilgili fikirlerinizi öğrenme isteğime patronla akrabalığımı gündeme getireceksin ama kuruldan sonra hareketlenme olabileceğini ima edilince patronun akrabasımısın sorusu zoruna gitmemeli kanımca neyse sorumu geri aldım anlaşılan herkesin sinirleri gergin beklemeye devam

5. adam 100 lotla istediği baskıyı kuruyor....bi tarafını yırtacak düşürecem diye.....

6.  Alıntı Originally Posted by hgarip Yazıyı Oku
    adam 100 lotla istediği baskıyı kuruyor....bi tarafını yırtacak düşürecem diye.....
    45 e düşürsün de 100 lot daha alayım

SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. turkish 2017 yılında aldığını satıyor 625 lot kaldı,oyak aldıklarını sattı... topu topu 89.000 lot hisse...elbet bu dağlara bahar gelecek...

8. 900 lot oldu benim gibi birinden bunlerı kiyamet kopsa alamaz 40...48 arasi devamlı alıcıyım...

Sayfa 78/483 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •