Sayfa 78/417 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon
Arama sonucu : 3335 madde; 617 - 624 arası.

Konu: POLTK - Politeknik Metal

1.  Alıntı Originally Posted by ismail82 Yazıyı Oku
    Firmaya gidecekseniz 1 2 sayfa önde bir konu vardı Telifücreti meselesi ben mail atıp sordum ama daha cevap gelmedi ,siz hazır gitmişken bir sorsanız iyi olurdu...
    Sn İsmail82, firmalar mail ile gelen konulara yazılı olarak cevap vermekten imtina ederler. Çünkü ileride bu yazışmalar kendilerini zor durumda bırakabilir. Bunun yerine firmaya tlf ile ulaşıp verecekleri ketum cevaplar içerisinden bazı çıkarımlar yapabilmek önemli...
    Bol kazançlar
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2. Politeknik'in yatırımcıların dikkatini fazlasıyla çekmesi 2017 ilk çeyrek geçici vergi beyannamesi ile oldu. Orada oluşan 2,5 milyona yakın kar rakamı ciddi ilgi çekmişti. 18-19 lu fiyatlar tarihe karışmıştı...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Benim en çok ilgimi çekecek şirketler, büyümesini sürdüren ve faaliyet karı eden şirketlerdir.
    Ne yazık ki POLTK i geç farketmişim. Bu tür şirketlerde sabır çok önemli. Yüzde 50 yapıp kaçıyım mantığı sonuçta hep üzer.

1.60 larda YATAS alıp zaman zaman satıp, her satışta pişman olup tekrar alarak 5.20 ye kadar taşıdım. Sonunda elimizden bir kaçtı, 5.80 lerden aşağı bir türlü gelmeyince yeniden alamadım. Sonunda en büyük primi ben sattıktan sonra 9 ay içinde yaptı, bugün 25 lerde. Düşünsenize 2015 te 1.60 maliyetle üç yıl sabretsetsem, düşmüş çıkmış hiç bakmasam bugün 25.lerde. Tam 15 kat kazanç olacaktı. Ben sadece net ancak yüzde yüz kazanmışımdır.

Bunu neden anlatıyorum?
    -Büyüme sürdüğü sürece hisse fiyatında da yükseliş devam etmektedir. Zaman zaman piyasaya parelel düşüşler olsa da sonunda hep daha iyi fiyatlar görülmektedir. Yeterki şirketimiz satışlarını artırmaya devam etsin, karlılık bozulmasın.

POLTK in bende hissettirdikleri bunlar. Keşke şirketin geleceği ile ilgili daha kesin, güvenilir bilgi kaynaklarımız olsa idi, o zaman daha korkusuzca alımlar yapar payımızı artırırdık.

4. bilanco tarihi nedir tşkler***

5. 12 Mart son gün diye biliyorum...hissede spek baskı yapar gibi.. çünkü hafta sonu çok dillendirdik.. yazılanları okumuştur..

ONEPLUS A5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Sn İsmail82, firmalar mail ile gelen konulara yazılı olarak cevap vermekten imtina ederler. Çünkü ileride bu yazışmalar kendilerini zor durumda bırakabilir. Bunun yerine firmaya tlf ile ulaşıp verecekleri ketum cevaplar içerisinden bazı çıkarımlar yapabilmek önemli...
    Bol kazançlar
    evet malesef cevap vermediler ,ama sorunun cevabını burada saolsun arkadaşlar yazmışlar .öğrenmiş olduk ,cevabın şirket için olumlu olmasıda ayrıca sevindirici oldu tabi

Alıntı Originally Posted by tabu Yazıyı Oku
    günaydın poiteknik yatırımcısı ortaklar uzun süredir forumu takip ediyor lakin yazmıyordum üyeliğim yoktu iki 3 bişeyler biliyordum sırf bunları aktarmak için üye oldum çokta bişey bildiğim söylenemez hepsi bukadardı bide şunu belirteyim bu sene genel kurul çok kalabalık olacak ;) sn. dudu tebrik edilecek birisi varsa sizsiniz uzun süredir burda gerçekçi paylaşımlarınızı gördük benimkisi saman alevi gibi hızlıca bişeydi.
    Yok o iki üç dediğiniz önemli meseleler ve kafamızdaki bazı soru işaretlerinin cevabı oldu .bu süreç bizler için yeni başlıyor ,önümüzde daha uzun bir yol var, yani daha çok soru işaretleri olacak ve onlara hep beraber cevap arayacağız ,bilgi ve haber çok önemli olduğu kadar da o kaynakların okuması da önemlidir .herkez kendi okumasını yapar ,ve farklı sonuçlara varabilir(telif ücreti olayı buna örnektir )bu topic zaten bunun için var ve bizlerde elimizdeki ve taşıdığımız hissede oluşacak gelişmelerin farklı bakış açılarından yapılan yorumlarını okumak için buraya giriyoruz ,ki kendi okumamızı check edelim veya revize edelim buna bir nevi ky dayanışması diyebiliriz ,yani uzattım kusura bakmayın sn tabu sizin vede bu tahtanın duayenlerinin olası gelişmeleri değerlendirip bizlerle paylaşmaları önemlidir ,hatta varsa ( keşke olsa)şeytanın avukatlığını yapacak şüpheci ve kuşkucu birileri (ama elinde hisse olmak koşuluğuyla )olsa o açıdan da gelişmeleri görmek şansına kavuşurduk .
    syg.....

Sayfa 78/417 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •