Sayfa 77/417 İlkİlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon
Arama sonucu : 3335 madde; 609 - 616 arası.

Konu: POLTK - Politeknik Metal

1. Telif hakkı coventya politekniğin formülleri ile üretim yapıp telif hakkı ücretini politekniğe ödüyor bu işlemlere de başlanmış lakin kapa haber göndermeye değmeyecek bilançoyu çok etkilemeyecek seviyede olduğu için haber göndermiyorlarmış kapa.

Alıntı Originally Posted by tabu Yazıyı Oku
    Telif hakkı coventya politekniğin formülleri ile üretim yapıp telif hakkı ücretini politekniğe ödüyor bu işlemlere de başlanmış lakin kapa haber göndermeye değmeyecek bilançoyu çok etkilemeyecek seviyede olduğu için haber göndermiyorlarmış kapa.
    Çok teşekkür ederim sn tabu, kafamdaki bir soru işaretini kaldırdınız

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    https://www.coventya.com/coventya-sa...red-aluminium/

Adi gecen urunu POLTK mi uretiyor bunu arastirmak lazim.

Syg,
    sn Dudu ,hisseyi inanarak yazdıklarınızla bugünlere getirdiniz, size bu hisse sahipleri minnet borçludur, ona hiç şüphe yok ,
    fakat sn tabu sanki sizden el aldı ve bu bayrak yarışında bayrağı taşıyor gibi geldi bana ,ne diyeyim size de ona da helal olsun

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Sn. tabu'yu tebrik ediyorum.
    Basliga hareket getirdi.
    Benden daha dinamik birisi.
    Ben artik yaslandim, duayen bir POLTK yatirimcisi olarak yola devam edecegim.
    Bir ara bu baslikta birisi beni SPK'ya sikayet ettigini yazmisti, sebebi de kafamdaki fiyati telaffuz etmem idi.
    O tarihten sonra pek yazmaz oldum keske o tarihlerde POLTK alinsaydi.
    Ben sahsen itiraf edeyim ki yazmadim ama alimlarima azim ve inatla devam ettim.
    O rakam artik X2 hatta X3 oldu.
    Bu benim temenni ile karisik en gec 5 yil sonraki beklentim.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Evet POLTK telif ucreti alacak.
    ABD'de bildigim kadari ile lisansli uretim anlasmasi yapildi.
    Ciroya ne etki eder bilemiyoruz daha.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6. günaydın poiteknik yatırımcısı ortaklar uzun süredir forumu takip ediyor lakin yazmıyordum üyeliğim yoktu iki 3 bişeyler biliyordum sırf bunları aktarmak için üye oldum çokta bişey bildiğim söylenemez hepsi bukadardı bide şunu belirteyim bu sene genel kurul çok kalabalık olacak ;) sn. dudu tebrik edilecek birisi varsa sizsiniz uzun süredir burda gerçekçi paylaşımlarınızı gördük benimkisi saman alevi gibi hızlıca bişeydi.

7.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku

Bir ara bu baslikta birisi beni SPK'ya sikayet ettigini yazmisti, sebebi de kafamdaki fiyati telaffuz etmem idi.
    O tarihten sonra pek yazmaz oldum keske o tarihlerde POLTK alinsaydi.

Syg,
    Merhaba dudu,

sizin yazacağınız her bilgiyi okumak istiyoruz.

şikayet edilemeyecek şekilde yazın lütfen

ör: keşke poltk istanbula 44 ağaç diktirse ne güzel olur, oksijene katkı olur

// gizli şifre olsun içinde biz onu yakalarız

8. Haftasonunda ne güzel paylaşımlar olmuş. Herkese teşekkürler.
    Şuan ortağı olduğumuz firmanın büyüme potansiyeli ile ilgili olarak 2016 net karının 5,4 milyon cirosunun da 31 milyon olduğunu gören herhangi biri kendine göre bir hedef belirleyebilir. 2016 rakamlarına göre ufacık bir poltk var karşımızda. 2017 de ise 2016 rakamlarını 3 çeyrekte geçmiş durumdayız. Birkaç güne kadar da 2017 yıl sonu rakamlarını göreceğiz.
    Geçen sene gk tutanağını okuduktan sonra burada pozisyon arttırmam gerektiğini anlamıştım. Şuan ki gidişata göre de gk da yazılan hususlar ufak gecikmeler olsa da uygulanıyor görünüyor.
    Beni mutlu eden önemli gelişmeler coventya dağıtım ağına (panjivada görünüyor) sevkiyatlar başlamış. Bu demektir ki gk tutanağında bahsedilen ürün yeterlilik koşulları sağlanmış demektir. Şimdi bu satış ağına hem kalite hem de miktarsal olarak yeterli ürün gönderebilmek için yatırım kararı alınmış. Bence bu konu geleceğe umutla bakmamız için oldukça önemli.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 77/417 İlkİlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •