Hisseyi unutun.....ben size 300 oldu mu yazarým..😎
ONEPLUS A5010 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisseyi unutun.....ben size 300 oldu mu yazarým..😎
Tarla almýþ gibi düþünün..zaten herkes biriktirilir..o nedenle fiyat aþaðý saldý mý kapanýn elinde kalýyor..50 lot almaya çalýþýyorsunuz hisse yüzde 5 yukarý gidiyor..benim elimde çok az var..ancak tanýdýklarým biriktirilir..satmaya da niyetleri yok...hedef Tweeter da yayýnlanmýþtý..oradan aklýmda kalmýþ..beklenti büyük ...Bende Hisse az.50 tane....biriktiren fazla..isterseniz de istemeseniz de hisse yukarý gidiyor.. emekliliðini garanti edecek bir firma.. 3000 lotu olan emekliliðinde rahat edecek gibi... Yrd deðildir..sadece beklenti den ibarettir..
Bir kriz olsa da düþse diye ben de bekliyorum.. arabayý satýp fýrsatý deðerlendireceðim..alanlar..10 liradan almýþlar..hala da para buldukça alýyorlar..bize sýra gelir mi bilemiyorum..Ancak cuma günkü piramit in hisse satýþý biraz kafa karýþtýrdý..
Piramit alýcýyý zayýf sanýyo fiyatý düþürüp alttan alacak niyetince bakalým alýcý zayýfsa dediðini hisseyi satacak kiþi bulursa belki yapar ama bu hisse de almak istiyorsan hep 2 lira yukardan alýrsýn artýk piramit bunu anlamýþ olmalý anlamadýysa anlar elindeki hisse sayýsý her geçen gün azalýyor.
Piramit sanki dava açmýþ gibi..Kurucu kiþilere..neden hisse devri yaptýnýz diye..piramit in elindeki pay fazla..þirket ana ortaðý sanki..bu hisse bedelsiz yapmadýðý sürece yükseliþi sürecektir..Ancak bedelsiz yaparsa piramit al satla milletin elinden ne yapar eder alýr.. nakit temettü vermesi hissenin az olarak devam etmesi ky yi korur..yrd deðildir..
piramitin elindeki malýn deðeri nedir 15,660,000 tl yeterki satsýn elindeki malý alacak kiþi bulunur önemli olan þirketin iþini iyi yapmasý bende inanýyorum iyi yaptýðýna dava olayý kapandý artýk bundan sonra davacýyým demesin diyecekse maliyeti 5 lira olan hisselerini bi zahmet satsýn.
Yer Ýmleri