Sayfa 76/417 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon
Arama sonucu : 3335 madde; 601 - 608 arası.

Konu: POLTK - Politeknik Metal

1. Poltk topiği hareketlenmeye başladı iyi bir haber. Bir yıldan fazladır ufak ufak kendi çapımda topluyorum.
    İlk kez 1 lot almıştım 15.75 i herhalde. Şimdi maliyetim 21 lira. Bir arkadaşın dediği gibi 3000 lotu olan 2.bir emekliği olur. Benim 3000 lotum zor olur ama.
    Herkese bereketli kazançlar.

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
    https://www.coventya.com/coventya-sa...red-aluminium/

Adi gecen urunu POLTK mi uretiyor bunu arastirmak lazim.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3. poltk nın envanterinde görünmüyor lakin coventyanın aleminyum bölümü yok idi politeknik satın alınana kadar 4 gün önce bunu telefonda sordum teyit ettiler o ürünü politeknik geliştirmiş olmalı diye düşünüyorum tabi şirketin içinde değişik işler dönmüyorsa ki ben mesut beyede tomas beyede bu konuda güveniyorum yarın sabah firmaya gidicem telefonda ne sorduysam yatırımcıyı koruma adına bilgi veremiyoruz diyorlar bu yaklaşımı bi yanıyla taktir etsem de eksik bilgi yanıda var firmanın, çok yoğun olduklarını biliyorum genel kurulda ne söylendiyse hepsini bir bir uyguluyoruz hiç bir aksilik yok dendi bakalım bu ürünlerin formülleri kime ait onuda bir ayrıca öğrenmeye çalışalım.

4. http://www.bloomberght.com/haberler/...n-rekor-uretim

yanlış biliyorsam düzeltin otomotiv sektöründe aleminyum kullanılıyor buradaki pazarında yüzde 85 ine politeknik hakim lakin otomotivde kullanılan aleminyum ürünlerine yüzey işlem kimyasalı uygulanıyor mu oun bilmiyorum eğer uygulanıyor ise otomotiv üretimi rekor kırmış poltk da katmerli rekor kırar bu durumda.

inşaat için ise kötü bir yıl geride kaldı onuda göz önüne alalım tabi aleminyumun kullanıldığı bir diğer büyük alan.

5. forum coştu ayda iki veya üç yazılır onuda iki üç arkadaş yazardı, yeni yüzler yeni arkadaşlar hoş gelmişler,20.00 maliyetle çerezlik bir hissem var satmadım,hedefim 60.00 rakamlar , yalnız şunu belirteyim sığ tahta alım satım zor bunu dikkate alın...

6.  Alıntı Originally Posted by alpaslan Yazıyı Oku
    forum coştu ayda iki veya üç yazılır onuda iki üç arkadaş yazardı, yeni yüzler yeni arkadaşlar hoş gelmişler,20.00 maliyetle çerezlik bir hissem var satmadım,hedefim 60.00 rakamlar , yalnız şunu belirteyim sığ tahta alım satım zor bunu dikkate alın...
    hoşbuldum bu hisseyi bilenlerin çoğu yazmıyor sadece topluyor bende onlardan biriyim alanların da neredeyse tamamının en az 1 yıl ellerinde tutma niyetleri var 3 yıl olanda firmanın faaliyetlerine göre ömürlük tutacak olan da var o yüzden alım satım sıkıntısı yok sanırım kimsenin .

Alıntı Originally Posted by tabu Yazıyı Oku
    hoşbuldum bu hisseyi bilenlerin çoğu yazmıyor sadece topluyor bende onlardan biriyim alanların da neredeyse tamamının en az 1 yıl ellerinde tutma niyetleri var 3 yıl olanda firmanın faaliyetlerine göre ömürlük tutacak olan da var o yüzden alım satım sıkıntısı yok sanırım kimsenin .
    KY şu an için satmak falan istemiyor ,satmak isteyen var da ,onlar ky değil ve onlar mümkün olduğu kadar yukardan satmak ve karlarını olabildiğince artırmak istiyorlar bu durum süreceğe benziyor en azından bilançoya kadar ,,,,,,YTD değildir kesinlikle .....

Alıntı Originally Posted by tabu Yazıyı Oku
    poltk nın envanterinde görünmüyor lakin coventyanın aleminyum bölümü yok idi politeknik satın alınana kadar 4 gün önce bunu telefonda sordum teyit ettiler o ürünü politeknik geliştirmiş olmalı diye düşünüyorum tabi şirketin içinde değişik işler dönmüyorsa ki ben mesut beyede tomas beyede bu konuda güveniyorum yarın sabah firmaya gidicem telefonda ne sorduysam yatırımcıyı koruma adına bilgi veremiyoruz diyorlar bu yaklaşımı bi yanıyla taktir etsem de eksik bilgi yanıda var firmanın, çok yoğun olduklarını biliyorum genel kurulda ne söylendiyse hepsini bir bir uyguluyoruz hiç bir aksilik yok dendi bakalım bu ürünlerin formülleri kime ait onuda bir ayrıca öğrenmeye çalışalım.
    Firmaya gidecekseniz 1 2 sayfa önde bir konu vardı Telifücreti meselesi ben mail atıp sordum ama daha cevap gelmedi ,siz hazır gitmişken bir sorsanız iyi olurdu...

Sayfa 76/417 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •