Bu þirketin ana pazarda iþlem görmesi gerekmiyor mu?
Piyasa deðeri 149,2 milyon. Beþte biri kadar þirketler ana pazarda iþlem görüyor.
Baþka bir açýdan finansallarýna göre pahalý duruyor ama Coventya nýn yaratacaðý sinerji satýn alýnýyor.
Ancak bugüne kadar bu yönde KAP a düþmüþ bir açýklamada göremedik. Bir þeyler yapýlýyorsa da gizli yapýlýyor.
Küçük yatýrýmcýnýn görebileceði ilk geliþme o da olursa, 12 aylýk bilançoda olur.
Bakalým 6 aylýktaki 18 milyon satýþ, 4 milyon faaliyet karý 12 aylýk bilançoda hangi rakamlara çýkacak.
Ak koyun kara koyun o zaman ortaya çýkar.
Sanýrým halka açýk kýsmýn belli bir piyasa deðerinin üzerinde olmasý gerekiyor. Þuan halka açýk 725.000 hisse var.
Evet 6 aylýk bilanço 18 milyon du ancak 9 aylýk gelir tablosuna göre de 29 milyon üzeri ciro ve 7.2 milyon civarý net kar vardý. Tüm bunlara göre 12 aylýk ta 40 milyon üzeri ciro ve 10 milyon TL net kar görmek sürpriz olmaz.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
B gurubuna sessizce cikti.
A gurubuna cikmasi demek hissenin kredili islemlere de acilmasi demektir ki o kadar sessiz olmaz.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yaptigim hesaplamalara gore 1 Temmuz 2018 de bu hisse A gurubunda olur.
Syg,
12 aylik bilanco Coventya etkisinin tam olarak gorulecegi ilk bilanco olmasi nedeni ile cok onemlidir.
Syg,
Yer Ýmleri