Tek kademede 400-500 lot arasi verenler oldu bugun bana. Sasirdim. Tam istedigim seyler. Bunu fiyat 30'dayken yapmak istiyordu gonlum, olmadi. Endeks buradan doner, poltk'cilerin bir kismi bu yoldan korkar geri doner dedikce olmadi. Olamadi.
Tek kademede 400-500 lot arasi verenler oldu bugun bana. Sasirdim. Tam istedigim seyler. Bunu fiyat 30'dayken yapmak istiyordu gonlum, olmadi. Endeks buradan doner, poltk'cilerin bir kismi bu yoldan korkar geri doner dedikce olmadi. Olamadi.
...
Sabah sabah biraz cilginlik yarattim tahtada. Herkesin hosuna gitmistir umarim.
Ve tahtada birileri var.. Mal vermek istemiyor. Belki 5 defadan fazla alisimin kademesini degistirdim, her seferinde birkac kademe ustume yazdi. Herkes bir ufak el atsa mi acaba![]()
...
An itibariyle 36.900...Hadi baslayalým o zaman)
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sormak istediðim bir soru var, geçmiþ gönderileri okuyordum. Piyasadan alýnýp çekilen 150 bin hisseyi kim aldý, ana ortak mý? Bunu ana ortak yaptýysa hangi amaçla yaptý? Aslýnda temel amaç günün birinde Piramit'i devre dýþý býrakýp þirketi kottan çýkarmak mý? Sizce böyle bir gündem var mý ana ortaðýn aklýnda..
...
Yabancý Ana Ortak Coventya nýn Türkiyeye ne kadar önem verdiðini buradan görebiliriz. 2019 Sonunda Ýstanbulda fuara katýlým var.
Politeknik uzun vade bir yatýrýmdýr. Anlýk düþtü çýktýlara bakýlarak yatýrým yapýlacak þirket deðildir.
Yatýrým tavsiyesi deðil, sadece kiþisel öngörüdür.
https://twitter.com/artkimgroup/stat...95832315457539
![]()
Bu görüþler yatýrým tavsiyesi olmayýp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarýmdýr
Tok alýcýysam ben de aþaðýlara yazar beklerim. Ancak belli bir rakama kadar almayý düþünüyorsam ve piyasa deðeri uygun gördüðüm aralýktaysa o zaman 3-5 kuruþu kovalamam.
Ancak burada þöyle bir durum da oldu.. Ben hangi kademeye alýþ yazsam ya bir kademe ya da 3-4 kademe üstüme çekildi alýþlar. 35.50'den bu yana kovalýyordum zaten. O sabah 36 gibiydi, alýþý mevcut olan alýþýn 2 kademe üstüne yazdým. Bir baktým ki çok kýsa süre sonra yeni alýþ kademesi benim 1-2 kademe üstüme çekilmiþ. Ben yine üste çektim, onlar da üste çekti. Bu sefer beni çýldýrttýlar, dedim burada bir üst akýl var, tahtada dýþ güçler var, beni kendime düþürmeye çalýþýyorlar, ama ben bu oyunlara gelmem dedim. 36.50'ye kadar çizdim. Hasta adamým ben. Fiyata deðil, lot sayýsýna bakarým. O lot sayýsýný kafaya koymuþsam gözüm bir þey görmez. 36.50'yi temizledikten sonra da alýþlarým orada duruyor. Ama bir baktým 36.88'lerdeyiz. Arada çok mesafe var. Dedim olmaz. Oralarý da aldým 37'ye kadar. Sonra bir baktým satýþ 37.60. Dedim, 37'yi alan adam 37.60'ý almaz mý. Oraya kadar yine aldým. Þimdilik aklýmdaki ilk partiye yaklaþtým. Bir süre ortada olmam. Gevþetsinler. Kim yapýyorsa. Sonra 2. parti için yine geleceðim. Hýzlýca, acýsýz halledip kapatacaðým konuyu.
...
Yer Ýmleri